بریان اصفهان

بریانی اصفهان

نوشته شده در جمعه چهاردهم فروردین 1388 ساعت 14:40 شماره پست: 28

سلام به همه دوستان گلم .خیلی دلم برای همتون تنگ شده بود .خدا را شکر .تعطیلات نوروز هم تموم شد .امیدوارم سیزده بدر به همه خوش گذشته باشه . این هم یک غذای سنتی اصفهان .در مدت سفر که آشپزی تعطیل بود برای همین از فرصت استفاده کردم از نحوه پخت این غذا گزارش تصویری تهیه کردم تا اقلا دست خالی نباشم .البته این را هم اضافه کنم که اگه مثل من ، از دنبه وبوی آن بدتون می آید در سفر به اصفهان سراغ بریونی اصفهان نروید.اصفهانی ها ناراحت نشندها چون ملت ،خیلی با ولع وبا اشتهای فراوان میل می کردند.

مواد لازم :

گوشت گوسفند وکمی دنبه

پیاز

نعنا

نمک وزرد چوبه ودار چین وخلال بادام

جگر سفید

نان مخصوص ویا سنگک

طرز تهیه :

ابتدا گوشت گوسفند وزرد چوبه را با دنبه وپیازمی پزند به طوریکه مقداری از آب گوشت باقی بماند.سپس گوشت وپیاز پخته را با نعنا چرخ می کنند وکمی زعفران را هم به آن اضافه می کنند.

جگر سفیدرامی پزند و چرخ می کنند و بعد در روغن سرخ می کنند. 

.کمی دارچین وخلال بادام را کف کفگیر های مخصوص بریانی می ریزند.

به اندازه کف دست ،گوشت رادر کفگیرصاف می کنند. وروی حرارت ملایم قرار میدهند تا کمی یک طرف آن سرخ شود.

 

روی نون مخصوص کمی آب گوشت میریزند وکمی جگر روی نون می گذارند و بعد بریونی را هم کنار اون بر میگردانند. بریونی را با ریحان ودار چین ودوغ  میل می کنند

.

 

/ 18 نظر / 30 بازدید
نمایش نظرات قبلی
انار

سلام خانومی عیدت مبارک امیدوارم سالی پر از خوشمزگی تو وبلاگت داشته باشیم

anna

It's Beryan not Beryani

شازده کوچولو

سهلام ملیکم بنده اندکی بیخوابی به سر مبارکم زده هی اینور اونور با دوستان میگشتیم که اینجا رو یافتمو بسیااااااااااااااار تعجبناک شدم یهنی این همه غذا بلدین؟؟؟؟؟؟ ووووووووووی من تازگیا تخم مرغ یاد گرفتم ذوق میکنم -------------------------------------------------------------------------------- دوست عزیزم .چه قدر باعث افتخار منه که شما را زیارت کردم .دوست عزیز کار نیکو کردن از پر کردنه .

شازده کوچولو

والله ما هزاردفعه تاحالا بریون خوردیم تاحالابوی دنبه اذیتمون نکرده.اصفهانی هم هستیم بهمون برخورد درضمن اسمش بریانه نه بریانی شما مثلآ به کباب میگین کبابی ؟؟ اسم مغازه ش بریانیه درست مثل کبابی . -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :دوست عزیزم امروز به معلوماتم اضافه شد مرسی از لطفتون اما در مورد بوی دنبه رو حرف خودم هستم ببخشیدها شاید من از دنبه خوشم نمی آد . الآن اسمش را هم درست می کنم .باز هم مرسی .

مهسا

رویاجان منظورم این بودکه اصلا بوی دنبه نمیداده. اینطور نه که بو میداده و من چون بدم نمیومده اذیتم نکرده وگرنه بنده خودم عضوافتخاری انجمن متنفرین از بوی چربی و علی الخصوص دنبه م خواهر! ازتوجهتم خیلی خیلی ممنونم

بهار

چون چربه فکر میکنید بوی دنبه میده.بستگی داره کجا برید بخورید بعضی جاها افتضاح درست میکنن.مامان منم اصلا دوست نداره. -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام بهار خانوم ....کاملا حق با شماست دوست نازنینم ...

مامان طاها

من اصفهانیم ولی با نظرتون موافقم خیلی بده -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا ::معلومه شما هم از بوی دنبه بدتون میاد دوست گلم

رها

من خیلی بریونی دوست دارم. واقعا خوشمزه است. -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام رها خانوم عزیزم .....غذای خوشمزه ای هست به شرطی که بوی دنبه نده ...

سارا

ممنون -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام ...خواهش می کنم نازنینم ...

مش مریم

سلام ممنون ازتون اما من اصفهانی هستم و فکر کنم بریان ما اصفهانی ها توش خیلی دنبه نباشه......چون ما هم مئل همه از دنبه متنفریم البته قبول دارم که همه بریونی های اصفهان رعایت نکنن....اما یخوده ناراحت شدیمااااا -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست نازنینم ....تورا خدا ناراحت نشید ها عزیز دلم ..انشاالله خودم بدون دنبه آن را درست می کنم ....مگه می شه غذایی خانوم های اصفهانی درست کنند و خوشمزه نباشه