کیک خامه ای چند لایه

مواد لازم :

 تخم مرغ :هفت عدد

آرد :180 گرم یا دوپیمانه منهای یک قاشق سوپخوری سرخالی

شکر :150 گرم یا سه چهارم پیمانه

آب داغ :یک سوم پیمانه ویا پنج قاشق سوپ خوری

وانیل :یک قاشق چایخوری

پودر کاکائو:دوو نیم قاشق غذا خوری

خامه فرم گرفته  :حدود یک و نیم کیلو

 

طرز تهیه :

مراحل درست کردن آن مشابه رولت خامه ای (اینجا )هست . فقط آرد را با پودر کاکائو مخلوط می کنیم ودر آخر اضافه می کنیم .میزان کاکائو البته بستگی به رنگ کاکائو داره و شاید قدری کمتر هم استفاده بشه .سایز سینی من هم 35 در ۳۰ سانتیمتر هست .

 حالا کیک رولت  را با کمک خط کش به صورت نوارهای یک اندازه برش می دهم . عرض نوارها را با توجه به ارتفاع کیک در نظر می گیریم .مثلا من دوست داشتم ارتقاع کیک بلند باشه و کیک را چهار قسمت کردم ولی اگه کیک با ارتفاع کمتر ولایه های بیشتر می پسندید می توانید تعداد قسمت ها بیشتر کنید .

 

 روی ظرف سرو کیک ، چهار نوار کاغذ روغنی را به این صورت قرار می دهیم تا به راحتی کیک را تزیین کنیم و ظرف تمیز بماند .

 

روی  اولین نوار کیک ، خامه فرم گرفته به ضخامت حدود یک سانتیمتر می کشیم .

بعد انرا به صورت رولت می پیچیم ودر مرکز ظرف قرار می دهیم .

 

سپس لایه دوم را از انتهای نوار قبلی ،به دور مرکز می پیچیم .ودر نهایت به این صورت ..

 

حالا ابتدا یک لایه خامه روی کیک می کشیم که در مرحله اول لازم نیست خیلی صاف باشه ..حدود یک ربع آن را در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیره .

 

و در نهایت مجددا روکش نهایی وتزیین را انجام می دهیم .من از ماسوره ساده و شکوفه  و مروارید های تزیینی استفاده کردم .این هم یک برش از کیک ...

خیلی خوشمزه بود ....نوش جان ....

                          تزیین آناناس به شکل طوطی

 

تزیین کیک ولنتاین                       تزیین کیک تولد

 

کیک اسفنجی با تزیین خامه وتوت فرنگی                     

/ 0 نظر / 173 بازدید