شیرینی پفکی گردویی

مواد لازم:

زرده تخم مرغ :۴ عدد

 پودر قند :۱۵۰ گرم

گردو خورد شده :۲۰۰ گرم

وانیل :یک قاشق چای خوری

آب :سه قاشق غذا خوری

کاکائو در صورت تمایل

پودر پسته :برای تزیین

طرز تهیه :

ابتدا  زرده ها وپودرقند را خوب می زنیم حدود ۱۵ دقیقه تا کاملآ کشدار وسفید شود وبعد گردو را اضافه می کنیم.

بعد از اضافه کردن گردو ها ،سه قاشق آب را اضافه می کنیم وغلظت نهای به صورت زیر می شود.

 

اگر دوست داشتیم  می تونیم گردو ها در فر یا روی گاز مختصری تفت می دهیم.گردو ها را روی سینی فر می ریزیم وبه مدت ده دقیقه گریل را روشن می کنیم گردوها برشته می شوند وپوسته گردوها جدا می شود.وهمینطور سبک ترو سفید تر می شوند.

 

مایع شیرینی نیاز به استراحت نداره وباید بلافاصله درست بشه.با قاشق چای خوری گلوله های از شیرینی را در سینی فر می چینیم .وکمی پودر پسته روی آن می ریزیم .کف سینی  را کاغذ روغنی چرب شده می اندازیم.

 

این پفک سریع می سوزد ودر حرارت ۱۴۰درجه سانتی گراد به مدت ۵ تا ۷ دقیقه حاضر است.باید صبر کنیم تا کاملآ سرد شود وبعد از کاغذ روغنی جدا می کنیم .

در صورت تمایل می توانید نصف مایع شیرینی را با پودر کاکائو مخلوط کنیم تا دو رنگ شیرینی داشته باشیم.

/ 9 نظر / 33 بازدید
زهرا عرفانی

دستت درد نکنه خانومی. منم پارسال این دوتا شیرینی رو با هم درست کردم. خیلی عالی و خوشمزه میشه و خیلی هم ساده هستن. خسته نباشی گلم. اگه دوست داشتی آی دی یاهو تو برام توی نظر خصوصی بفرست. خوشحال میشم بشه با هم دیگه حرف بزنیم.

سحر

سلام رویا جان از دستورت آشپزی خوب و خوشمزت کلی‌ ممنون سوال من اینه که: برای پخت شیرینی‌ پفکی آیا می‌شه به جای پودر قند از شکر استفاده کنم؟ چه مقدار شکر؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیزم ....خواهش می کنم سحر خانوم ..نمی شه شکر را جایگزین پودر قند کرد.اگه به قند دسترسی ندارید می شه شکر را در آسیاب پودر کرد ولی باز هم کیفیت شیرینی با پودر قند بهتره ...اگه قند دارید ابتدا آن را با گوشکوب بکوبید وبعد در اسیاب پودر کنید .

مهتاب

سلام رویا جونم خوبی عزیزم راستی عکسا به دستتون رسید؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام مهتاب خانم گلم ....تصاویر زیبای شما را دیدم ....خیلی خیلی ممنون ....کلی لذت بردم ..پاسح ایمیل محبت آمیز شما را دادم ...

منیره

سلام رویا جان شیرینی نخودچی رو درست کردم بسیار عالی شد ازت ممنونم یه سوال وانیل چه تاثیری در شیرینی داره اگه تو شیرینی از وانیل استفاده نکنم مزه شیرینی خراب میشه؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست گلم ....خیلی خوشحال شدم که از نتیجه راضی بودید دوست عزیزم .....در شیرینی پفکی گردویی نقش یک اسانس خیلی مهمه به خاطر زرده تخم مرغ ...اگه وانیل را دوست ندارید می تونید از هل استفاده کنید ..

منیره

سلام مجدد رویا فرق وانیل شکری با وانیل معمولی چیه؟ آخه هر چی تو مغازه ها گشتم فقط وانیل شکری داشتند -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا:سلام دوست گلم ...مشکلی پیش نمیاد ..وانیل شکری در واقع ترکیب وانیل خالص با شکر هست .و بنابراین میزان در کیک وشیرینی دو برابر می شه ...مثلا اگه جایی می نویسند وانیل خالص یک چهارم قاشق چایخوری..می شه یک دوم قاشق چایخوری وانیل شکری

سحر

سلام رویا جون.خوبی؟ من دیروز واسه پذیرای از 62 تا مهمون این شیرنی رو با شیرینی نارگیلی درست کردم و خیییییییییلی هم خوب شد...همه عاشق این شیرینی شدن و هی دستورش رو ازم می خواستن حنی اقایون! فقط یه سوال رویا جون مایع من یه کمی شل شده بود و وقتی داشتم کف کاغذ میزاشتم چون ابکی بود همش پهن میشد واسه همینم شیرینی ها نازک شده بود یه کم چون تو عکس که دقت کردم دیدم مال تو رو میشه گلوله گذاشت اما مال من نمیشد. مرسسسسسسسسسسسسسی از این همه اموزشهای خوبت. -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیزم ...وای ی ی ی 62 تا مهمون ...خانوم کدبانو ..چه قدر زحمت کشیدید ...واقعا خدا قوت ....در مورد شیرینی پفکی گردویی اگه شکر وزرده را آنقدر خوب زدید که کشدار شده ودیدید در فر وا میره ..لطفا کمی پودر گردو به آن اضافه بفرمایید ..بعضی ها هم کمی آرد اضافه می کنند که من طعمش را نمی پسندم ..

سحر

سلام رویا جان از دستورت آشپزی خوب و خوشمزت کلی‌ ممنون سوال من اینه که: برای پخت شیرینی‌ پفکی آیا می‌شه به جای پودر قند از شکر استفاده کنم؟ چه مقدار شکر؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیزم ....خواهش می کنم سحر خانوم ..نمی شه شکر را جایگزین پودر قند کرد.اگه به قند دسترسی ندارید می شه شکر را در آسیاب پودر کرد ولی باز هم کیفیت شیرینی با پودر قند بهتره ...اگه قند دارید ابتدا آن را با گوشکوب بکوبید وبعد در اسیاب پودر کنید

منا

هیچی نمیتونم بگم جز اینکه واقعا هنرمندی ....واقعا حرفه ای ..... به حال خودم متاسفم که تازه با وبلاگتون آشنا شدم از این به بعد این وبلاگ همراه منه چون منم عاشق شیرینی پزی و کلا آشپزیم.....وبلاگتونو به لیست پیوندهای وبلاگم اضافه کردم...ممنون از هنرتون راستی میشه دستور تهیه خامه برای کیک رو بگید متشکرم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام از لطف ومحبتتون بسیار ممنونم ..و از آشنایی با شما خیلی خوشحالم ......ممنن از لطفتون ..من از خامه قنادی استفاده می کنم که نحوه استفاده از انرا در مبحث تزیین کیک تولد آموزش دادم ..

سحر

میشه دستور تهیه ی شیرینی با ماکروویو رو هم بذاری رویا جونم؟؟؟؟؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطب رویا :سلام دوست بسیار عزیزم ......راستش اغلب شیرینی ها در مایکرویو به خوشمزگی فر نمی شوند ....ولی حتما به روی چشم ...