خورش بادمجان

مواد لازم :

بادمجان :یک کیلو  و نیم

گوجه :یک کیلو

پیاز :یک عدد

گوشت خورشی :نیم کیلو

سیر :یک تا دوحبه

رب انار :۴ تا قاشق غذا خوری

روغن مایع  ونمک:به میزان لازم

طرز تهیه :

در  یک قابلمه ابتدا سیر رنده شده وپیاز خلال شده را در کمی روغن تفت می دهیم وبعدش گوشت ها را به آن اضافه می کنیم و تفت می دهیم حالا حدود یک لیوان آب جوش به آن اضافه می کنیم ودر قابلمه را می گذاریم تا خوب بپزد . 

ابتدا می رویم سراغ بادمجان ها .باکمی روغن اونها را چرب می کنیم وروی سینی فری که از قبل چرب کردیم می چینیم وبه مدت حدود بیست دقیقه در طبقه وسط فر با بالاترین حرارت قرار می دهیم .البته از اونجایی که حرارت فر ها متفاوت هست به ان سر می زنیم ودر وسط کار اونها را زیر ورو می کنیم .

سپس سینی را از فر خارج می کنیم ووقتی که کمی حرارت بادمجون ها کم شد پوست بادمجون ها را می کنیم .خیلی به راحتی پوستش کنده می شه.

 حالا می رویم سراغ قابلمه، گوشت ها را از آن خارج می کنیم (حدود نصف استکان باید آب گوشت باقی مانده باشه )وگوجه ها را کف قابلمه می چینیم وبعد باد مجون ها و در آخر گوشت ها را می چینیم .(ترتیبش خیلی مهمه ).در این مرحله کمی نمک هم اضافه می کنیم .

 در قابلمه را می گذاریم تا حدود سه ربع گوجه ها آب بندازه وخورشتمون جا بیفته .ودر آخر هم رب انار را اضافه می کنیم که طعم اون کم بودن روغن را جبران می کنه و می گذاریم حدود یک ربع هم با رب بجوشه وسس اون غلیظ بشه .خورش ما آماده است به همین سادگی

/ 25 نظر / 53 بازدید
نمایش نظرات قبلی
مطبخ شیما

سلاممممممممم رویا جونممممممممممم مثل همیشه عالییییییییییییییییی بود خانومیییییییییییی،دست گلت درد نکنهههههههههههه -------------------------------------------------------------------------------- مرسی دوست عزیز وکم پیدایم

آذر

اولا رویا جون من واقعا شرمندتم ! خیلی دخمل تنبلی شدم ! قول میدم امشب حتما آپ کنم ! بعدشم خیلی روش جالبیه ! خصوصا که سرخ کردن بادمجان خیلی روغن میبره و همیشه خیلی چرب میشه ! اینطوری خیلی بهتره ! حتما یه بار باید امتحان کنم خصوصا که مامانم خیلی دوست داره ! ولی خودم اصلا بامجان نمیخورم

نازنین

رویا جون کجایی ؟ چرا اپ نمی کنی -------------------------------------------------------------------------------- زیر سایه شما.امروز آپ می کنم

شادی

وای وای به به. فکرشو بکن همین دیروز بادمجون خریدم و هنوز تو یخچاله. ژس شام امشب رو خدا رسوند. مرسییییییی -------------------------------------------------------------------------------- اختیار دارید شادی خانوم .شما که استادید

عطر مریم

سلام رویا جون رویا جون پودر ذرت همون نشاسته ذرته؟ آخه من امروز از سوپر مارکت پرسیدم نشاسته ذرت دارین پرسید همون پودر ذرته؟ گفتم نمیدونم گفت تا حالا چیزی به اسم نشاسته ذرت نشنیده -------------------------------------------------------------------------------- دوست عزیزم .ببخشید دیر شد .نشاسته ذرت با پودر ذرت فرق می کنه .نشاسته ذرت را لوازم قنادی دارند .من از دیدنیها خریدم

نارگل

سلام رويا جونم. اين جوري كه شما بادمجونو درست مي كني تلخيش توش نميمونه؟ آخه هميشه مي گن بايد بادمجونو نمك بزني بذاري بمونه تا تلخابش خارج بشه. يه سوال ديگه: شما مي دوني مرباي كامكوات رو چه جوري بايد درست كرد؟ من مقداري كامكوات از شمال خريدم مي خواستم تا خراب نشدم باهاشون مربا درست كنم. ممنون مي شم عزيزم. -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام نارگل خانوم ...بهتره از بادمجون های شیرین استفاده کنید ....نوع کبابی آن خیلی خوشمزه هست . دوست گلم بلد نیستم .اگه شما درست کردید لطفا به من هم یاد بدهید

نارگل

سلام رويا خانم نازنينم. يه سوال داشتم در مورد خورش بادمجون. من هميشه اين خورش رو با رب گوجه درست مي كنم (البته به همراه خود گوجه فرنگي) ولي شما با رب انار درست مي كني. من تابحال با رب انار درست نكردم. به نظر شما بادمجون با رب انار بهتر از رب گوجه مي شه. مرسي گلم. -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست نازنینم ......درسته ...بیشتر با رب گوجه درست می شه ...ولی با رب انار هم فوق العاده می شه ...امیدوارم امتحان بفرمایید

قاصدک

سلام مثل همیشه خوش آب و رنگه . من فقط واسه کشک بادمجون ، بادمجونا رو رو ذغال کباب میکنم خیلی خوب میشه اما واسه این خورش بادمجونای پوست گرفته رو با آب داغ میشورم بعد نمک میزنم بعد با دست روش نمک رو میمالم نیم ساعت صبر میکنیم بعد یه کم با دست بادمجونا رو میچلونیم تا آبش گرفته شه اینجوری با یه کم روغن همه رو سرخ میکنیم خیلی خوشمزه تر میشن هم کم چربه -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست گرامی ..چه جالب هم سرخ می کنید و هم کباب می کنید ....خیلی خیلی ممنونم که تجربیاتتون را اینجا می نویسید

آرزو

سلام رویا خانم من تازه چند روزه با وب شما اشنا شدم هر روز هم میام مطالب قبلی رو نگاه میکنم واقعا مرسی خانومی خیلی استفاده میکنم در مورد این خورشت هم من عاشق بادمجونم فردا میخوام با این روش درست کنم خواستم تشکر کنم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیز وجدیدم .....خیلی خیلی خوش آمدید ..بسیار خوشحالم که مورد پسندتون بوده ...امیدوارم از این خورش هم خوشتون بیاد

نازنین

دستت درد نكند فوق العاده است -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :خواهش می کنم دوست عزیزم .