کباب کوبیده

مواد لازم :

گوشت چرخ کرده :نیم کیلو

پیاز متوسط :یک عدد

نمک وفلفل :به مقدار لازم

طرز تهیه :

اول چند نکته مهم در مورد گوشت چرخ کرده

۱-گوشت چرخ کرده بهتره از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله به نسبت دو به یک باشه ...

۲-بهتره گوشت را دو بار چرخ کنید.

۳-گوشت باید زیاد چرب نباشه

پیاز را رنده می کنیم وکاملأ آب را می گیریم .خیلی مهمه که اصلأ آب نداشته باشه

گوشت وپیاز ونمک وفلفل را خوب مخلوط می کنیم وبعد به مدت ۵ دقیقه خوب ورز می دهیم .تا کاملأ چسبندگی پیدا کنه.بعدش گوشت را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خودش را بگیره.این نکته هم خیلی مهمه.

بعد نوبت به کباب زدن می رسه.به اندازه یک نارنگی کوچک رابر میداریم وخوب به سیخ فشار می دهیم که کاملأ به سیخ بچسبد.همینطور که در تصویر می بینید با دو انگشت ابتدا وانتهای کباب را کاملأ به سیخ می چسبانیم.سیخ ها که آماده شد

 

ابتدا شعله کباب پز را زیاد می کنیم ووقتی کمی یک طرف کباب ها تغییر رنگ داد سریع اونرا بر می گردانیم تا طرف دیگر هم کمی پخته شود .

این هم خیلی مهم است چون در صورت عدم اینکار می افته.

بعد با راحتی کباب را می پزیم.اگر دوست داشتیدچند تا گوجه فرنگی رانصف کنید ونمک بزنید وکباب کنید .نوش جان

اگه کباب را درست کردید نتیجه را لطفأ به من خبر بدید.

 

/ 19 نظر / 51 بازدید
نمایش نظرات قبلی
ترلان

من در خصوص نسبت گوشت دجار تردید شدم! چون تو جوابی که به راتاتوی دادی نوشتی گوشت گوسفند 2 برابر گوشت گوساله باشه در حالی که تو متن دستور نوشتی گوشت به نسبت 2 به 1 از گوساله و گوسفند باشه! من حدس می زنم جوبی که به راتاتوی دادی درست تر باشه... در این صورت میشه لطف کنی برای این که ابهامی واسه کسی پیش نیاد تو متن هم این مساله رو به صورت واضح بنویسی؟! -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیز ومهربونم ...ممنون که همیشه با تذکرات مفیدتون من را راهنمایی می کنید ......به روی چشم درستش می کنم .....

تاتا

خواهش ميكنم رويا جووووووووووووووونم ما كه هر چي بلديم از شما ياد گرفتيم تنها كاري هم كه ميتونيم انجام بديم اينه كه عكس غذاهامون و بفرستيم تا شايد اينجوري يه گوشه از محبتاي شما رو جبران كرده باشيم من كه هر چي ازت تشكر كنم بازم كمممممممممممممممممممه راستي من اين كباب رو با زغال درست كردم (از ترس اينكه نكنه وا بره چربيش و خيلي خيلي كم زدم ) -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیزم ....نفرمایید ...خوشمزگی وزیبایی غذا فقط نتیجه سلیقه وکدبانوگری خودتونه ...به به کباب زغالی ...روی زغال اگه خوب گداخته شده باشه وکباب نازک باشه ..حتی اگه چربی آن کمی بیشتر باشه احتمال افتادن کبک خیلی کمتر آخه اتیش زغال زودتر باعث می شه کباب خودش را بگیره .نوش جانتون دوست گلم ...واقعا از زحمات ولطفتون برای گرفت عکس ها بی نهایت سپاسگذارم

وحیده

رویا جون سلامممممممم کاش بودی اینجا جوابمو می دادی ولی حتما خوابی ما فردا همراه شوهری و پسری و داداشی می خوایم بریم بیرون کباب ذغالی بپزیم اما اولین بارمه می خوام کباب ذغالی درست کنم نمی دونم چیکار کنم آخه شما گفتی بعد ورز دادن یه نیم ساعتی تو یخچال باشه آخه ما بیرون یخچالمون کجا بوده؟؟ اگه وا بره چی؟؟؟ خیلی دوست دارم خوب بشه از دست این شوهری که همش میگه وانره گوشتا تو آتیش ولی من می ترسم تازه من مدلای مختلفشو دیدم مثلا بعضی ها تخم مرغ می زنن یا پودر نون برای همگیری اینا رو نمی خواد آیا؟؟؟ رویا جوننننننننننننننننننننننننننننننننن به دادم برس خواهر........ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا:سلام عزیز دلم ....اینکه ناراحتی نداره ..می شه یک پاکت پر از یخ زیر ظرف گوشتتون بگذارید تا سرد بمونه گلم ..نه دوست خوبم اصلا تخم مرغ و نون نمی خواد ..لطفا چربی گوت کم باشه وآب پیاز را حتما بگیرید .....امیدوارم هم بیرون خوش بگذره وهم کباب های خوشمزه ای میل کنید ...

ملینا

سلام رویا جون عالی بود من درست کردم و خیلی خوب در امد فقط اگه امکان داره طرز تهیه کباب برگ رو هم به من اموزش بده لطفا -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام ملینا خانوم عزیزم .......نوش جانتون ..خوشحالم که دوست داشتید ....به روی چشم دوست خوبم ..

وحیده

رويايي !!!ايهام داره!!! ممنون قربونت هر چند دير جوابت رو ديدم الحمدلله گوشتا وا نرفت ولي خب يه كم مغز پخت نشده بود فكر كنم آتيشمون زياد بوده!! به هر حال خيلي ممنون بابت كمكهات -------------------------------------------------------------------------------- مطب رویا :سلام وحیده خانوم عزیزم ..نوش جانتون ...یک علتش هم ضخامت کباب ها بوده گلم .....خواهش می کنم عزیز دلم

وحیده

روياجون سلام اينم عكس كبابامون البته زياد جالب نشده ولي خب هم بابت تشكر هم بابت اينكه ببيني شاگرد خوبي هستم يا نه؟؟!!! البته ما يه بار ديگه بعدش با خانواده شوهري رفتيم و دوباره درست كردم اين بار خيلي بهتر شد كبابارو كمتر گرفتم و اينكه اول آتيشش زياد بود بعد كم مي شد كه خوب مغز پخت شد!!1 به هر حال آبرومون جلو مادرشوهر نرفت!!! البته گفتم اين عكس مال سري اوله از دومي نشد عكس بگيريم !!! بازم از دست مادرشوهر!!!! راستي اون كوچيكه هم پسرم ترتيبشو داده!!!! http://vahideh65.persiangig.com/image/gfgfgfg.jpg http://vahideh65.persiangig.com/image/tydtrtrt.jpg اينم گل پسرمه http://vahideh65.persiangig.com/image/llll.jpg -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیزم ...وحیده خانوم گلم ....ماشاالله چه پسر نازی ...خدا براتون حفظش کنه عزیز دلم .....لطفا براش اسفند دود کنید و از طرف من ببوسیدش ...کباب ها که فوق العاده شده .به به کباب و ریحان ....خانوم خوش سلیقه عالی شده ....ممنون از عکس زیباتون ..با اجازه شما آن را در تصاویر آشپزی شما (4 ) قرار می دهم ...

قاصدک

سلام این کبابی که شما درست کردی با اونی که ما درست می کنیم خیلی فرق میکنه . تو شهر ما همه کباب بلدن درست کنن حتی اونایی که آشپزی بلد نیستن تقریبا هفته ای یه بار درست می کنن واسه اینه حرفه ای شدن . بهتون پیشنهاد میکنم رو ذغال کباب درست کنین خیلی خوشمزه تر میشه.ما با هر گوشتی ( گوشت گاو,گوساله ,گوسفند ) درست میکنیم هیچ فرقی نمی کنه همیشه خوشمزه میشه -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست گرامی ..خیلی خوش آمدید...خیلی مشتاقم که روش شما را بدنم ...البته من هم در پیک نیک روی ذغال درست می کنم ...نوش جانتون ...

mahdiye

khanoomi man axe kababiyo ke dorostidam gozashtam too webaqm khoshal mishm biyayn bebinin -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست نازنینم ........حتما خدمت می رسم دوست نازنینم

جفنگ میرزا

جهت قرار دادن کبابتون روی آتش اشتباه است باید طوری قرار دهید که در جهت عمدی باشید با میله های اتش کباب پز. دلیل هم این است که پخش گرما متناسب تر خواهد بود..... -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست گرامی ..ممنون از لطف وراهنمایی شما ...

رخساره

سلام .وبلاگ خوبی دارید خیلی کمکم کرد به من هم سر بزن[قلب]