کیک سیب

 

دوستان عزیزم اینجا کپی وبلاگ" مطبخ رویا"است.در صورت تمایل به مطرح کردن سوال ویا اظهار نظر به وبلاگ اصلی مراجع فرمایید..

 

                              آدرس اصلی وبلاگ اینجاست

 

 

 

                                          مطبخ رویا

 

مواد لازم :

 

تخم مرغ :6 عدد

 

آرد :سه ونیم پیمانه

 

شکر : دوپیمانه

 

شیر :یک لیوان

 

روغن مایع یک سوم  لیوان

 

کره :50 گرم

 

سیب زرد  :سه عدد

 

دارچین :یک قاشق چایخوری سر پر  

 

وانیل :یک دوم قاشق چایخوری

 

نمک :یک هشتم قاشق چایخوری

 

بیکینگ پودر :سه قاشق چایخوری

 

مواد لازم برای روی کیک :

 

کره :سی گرم

 

آرد :یک سوم پیمانه و یک قاشق غذاخوری

 

شکر :دو قاشق غذاخوری

 

دارچین :یک دوم قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

 

ابتدا سیب ها را پوست می کنیم و هسته آنرا می گیریم و سپس به صورت برش هایی با ضخامت حدود نیم سانتیمتر برش می زنیم .و با  نیمی از دارچین(یعنی نصف قاشق چایخوری ) مخلوط می کنیم .

 

برای رویه کیک هم آرد و دارچین و شکر را مخلوط می کنیم و با سر انگشتان ویا پشت چنگال با کره سرد خوب مخلوط می کنیم تا ظاهری مشابه تصویر زیر (خرده نان ) پیدا کنه .

 

تخم مرغ ها و وانیل و شکر را با همزن برقی به مدت هفت الی هشت دقیقه می زنیم تا کاملا کرم رنگ وکشدار شود .

 

سپس کره را که در محیط بیرون ذوب شده و روغن مایع وشیر را هم به آن اضافه می کنیم و مجددا حدود یک دقیقه با همزن می زنیم .

 

حالا مخلوط آرد ونمک وبیکینگ پودر و مابقی دارچین(نصف قاشق چایخوری ) را که سه بار الک کردیم را به آن می افزاییم . به آرامی با لیسک مخلوط می کنیم .

 

خمیر کیک را در قالبی که چرب کردید می ریزیم و برش های سیب را به صورت تصویر زیر روی آن می چینیم  .

در آخر مواد روی کیک را روی آن می ریزیم به طوریکه روی تمام کیک به صورت یکنواخت پخش بشه .لطفا با پشت قاشق کمی هم این مواد را فشار دهید تا به سیبها بچسبه و همینطور اگه سطح قالبتون زیاد بزرگ نباشه می تونید مواد روی کیک را نصف بفرمایید ...

 

کیک را در فری که یک ربع قبل روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده در طبقه وسط فر به مدت یک ساعت و ربع درست کردم ..البته لطفا توجه فرمایید که حرارت فر ها متفاوته وحتما بعد از چهل وپنج دقیقه در فر را باز کنید و به کیک سر بزنید .کیک خیلی پوک نیست و بافت فشرده ای داره ولی خیلی خوشمزه هست ....نوش جان ...

 

/ 70 نظر / 64 بازدید
نمایش نظرات قبلی
میترا (پزشک )

من به خاطر ویزیت کردن بیمارانم،گاهی اوقات وقت نمیکنم زود به زود بیام به وبلاگ ها سر بزنم!!!!!!! ولی سعی میکنم کمی وقتم که آزاد شد و دست از سرم برداشتن،بیام تو نت. من هم امیدوارم شما و خانواده تان همیشه تندرست و شاد باشید. -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست نازنینم ....خدا قوت خانوم دکتر ....ممنون از لطف ومحبتتون

هانی

دوست عزیز آپم خوشحال میشم بیای

غزال

مرسی با حال بود -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام ...ممنونم از لطفتون ...

lili

با سلیقه تو این گرما گل نرگس از کجا آوردی؟ تزئینش با اینکه ساده ست ولی خیلی قشنگه! -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیزم ......مصنوعی هست گلم ....چشماتون قشنگ می بینه دوست خوبم

l reza & zohre

سلام اپییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییم بدووووووووووووو بیاااااااااااااااااااااااااااا یکی زهره یکی رضا اومدی ها بدوووووووووو بدو اب شدش نمیرسی ها اگه با تبادل لینک موافقی منو با اسم در ارزوی وصال رضا و زهره لینک کن و بگو با چه اسمی بلینگمت اومدی تو وب کنار صفحه سمت چپ دو تا نظر خواهی هست اگه اکاملشون کنی ممنون میشیم فعلا باااااااااااااااااااااااااای -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیز....خیلی خوش آمدید ....حتما خدمت می رسم

narcis

mishe begid size ghaalebetun chi bud? age bekhaam tuie zarfe shisheii dorost konam gheir az inke zarfo charb konam, baiad ard ham berizam? un moghe hanuz momkene bechasbe? -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیزم .از تاخیر در پاسخ عذر خواهی می کنم .......بله می شه ...و خوبه که آنرا چرب و آرد پاشی کنید ....اندازه قالب مربع با ضلع بیست سانتیمتر و ارتفاع حدود شش سانتیمتر هست ..

سروش

سلام . امیدوارم همیشه خوب باشید و خوب بمانید . وبلاگ بسیار خوبی دارید و مفید به فایده است و بهتان تبریک میگم . تازه با وبلاگتان آشنا شدم . درست کردن کیک در خانه کار منه و بد هم نمیشند . در بیشتر دستورات کیک ها و همینطور در وبلاگ شما به کره زیاد اشاره میشه ولی خانمم اصلاً اجازه نمی در مواد کیک از کره استفاده کنم . بخاطر ضرری که داره . شما بیشتر از چه کره ای استفاده می کنید ؟ کره حیوانی یا مارگارین ؟ آیا بطور کلی برای خوشمزه شدن کیک ، روغن جای کره را میگیره یا نه ؟ ممنون می شوم اگر پاسخ ام را بدهید . -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست گرامی ....خیلی خوش آمدید .راستش این کیک حتما کره می خواد ولی اگه کیک های دیگه را در همینجا ملاحظه بفرمایید می بینید که بیشتر فقط روغن مایع دارند ...راستی ..من کره مارگارین استفاده کردم ..

چکامه

منم بازی امروز عصرونه کیک سیب با دستور رویا جون. یه کیک فوق العاده که همه خوششون اومد. تازه من کلی هم ابتکار به خرج دادم روش به جای شکر معمولی شکر قهوه ای ریختم ته ابتکار بودا! بافت کیک که خیلی خوب بود عطر و طعم خوبی هم داشت. مرسی رویا جون. منتظر دستور خوشمزه ی بعدی هستیم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلااااااام مجدد چکامه خانوم کدبانو .....نوش جانتون نازنینم .......من هم این کیک را خیلی دوست دارم ...

سروش

سرکار خانم رویا دستور شما را اجرا کردم و خیلی خوب شده بود دست شما درد نکنه ولی کره را دور از چشم خانمم اضافه کردم چون اگر میدید مانع میشد . دشمن شماره یک کره است . ولی فکر کنم همین کره روی مایع کیک اونو خوشمزه کرد . یک سوال : یک جا در مورد آرد و شکر به پیمانه اشاره میکنی و در مورد شیر و روغن از لیوان . اگر ممکنه اندازه پیمانه را اعلام کن تا دقیقاٌ طبق دستور شما عمل بشه . و نیز اینکه آیا چنگال جای لیسک را میگیره یا نه . ممنون از پاسخی که میدی . -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست گرامی ...نوش جانتون .....منظورم از پیمانه پیمانه های استاندارد شیرینی پزی هست .....به جای لیسک می شه از یک قاشق بزرگ استفاده کرد ....امیدوارم در کنار خانواده سعادتمند باشه ...

سودابه

سلام رويا جون دستت درد نكنه كيك خيلي خوب و خوش طعمي بود واقعا توضيحات كامل و خوبه مخصوصااين كه فوت و فن هاش رو هم توضيح ميدي -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام سودابه خانوم نازنینم ....نوش جانتون دوست خوبم ....