کرم کاسترد کاکائویی

مواد لازم:

شیر :۵ لیوان

شکر :۱ پیمانه

زرده تخم مرغ :دو عدد

کاکائو :۲ قاشق مربا خوری

نشاسته ذرت :سه قاشق غذا خوری پر

وانیل :نصف قاشق چای خوری

ژلاتین:۲۰ گرم

طرز تهیه:

۵ لیوان شیر وکاکائو و نشاسته را مخلوط می کنیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا غلیظ شود.

پودر ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط می کنیم .وروی بخار آّب کتری می گذاریم. تا کاملأ حل شود.

زرده تخم مرغ وشکر  ووانیل را خوب به هم می زنیم . وبه آرامی به شیر اضافه می کنیم وبه سرعت به هم می زنیم تا غلیظ تر شود.وبعد از روی حرارت بر می داریم .وژلاتین حل شده را به آن اضافه می کنیم .این نکته مهم است که ژلاتین را به شیر داغ اضافه نکنیم وگرنه میبرد.

کل مواد را در قلب ژله می ریزیم وبمدت ۱۲ ساعت در یخچال می گذاریم تا خوب ببندد

وبعد اونرا  بر می گردانیم  وبا خامه تزیین می کنیم.

نکته :برای آزاد شدن کرم ابتدا باید دور کرم را آزاد می کنیم واگر بر نگشت به مدت کوتاهی در آب گرم قرار می دهیم تا آزاد شود.کرم من بدون گذاشتن در آب گرم آزاد شد.

/ 8 نظر / 27 بازدید
م-همتی

سلام دوست عزیز. تارنمای جذابی دارید و باعث افتخار ما خواهد بود که آنرا در تارنمای خود به دیگران معرفی کنیم. شما برای اینکار کافیست تا در "گلستان ایرونی" ثبت نام کرده و درخواست خود را مطرح کنید. با تشکر از وقتی که برای خواندن این نظر کردید. بدرود

زنده باد غذای خوشمزه

با افتخار لینکتون کردم و الان میخوام مطالب خوشمزتونو بخونم

افسان

سلام رویای عزیزم مرسی که به من سر زدی و منو لینک کردی خانم گل وبلاگ بسیار عالی داری با اجازه منم شما رو لینک میکنم

مرجان

سلام رویا جان . هزارماشاله به این همه ذوق و سلیقه . رویا جان سوال داشتم . 1 پیمانه شکر معادل 1 لیوانه ؟ 20 گرم ژلاتین معادل چه قاشقیه ؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا .مرسی دوست عزیزم .لطف دارید پیمانه با لیوان متفاوته .پیمانه کمی کوچکتره .لیوان منظورم لیوان های دسته دار هست که 250 سی سی حجم داره . 20 گرم ژلاتین حدود دوتا ونصفی قاشق غذاخوری سر پر ژلاتین هست باز هم اگه مشکلی بود در خدمتم .

تنها

بايد خيلي خوشمزه باشه..ازش هيچي مونده؟؟؟

مرجان

رویاجون یه سوال . میشه از تخم مرغ استفاده نکرد ؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا .مرجان جون اون دیگه مزه این کرم را نمی ده .اگه دوست داشتی بدون تخم مرغ باشه حدود 100 گرم خامه بهش اضافه کن و دیگه تخم مرغ نرن .خوشمزه می شهاز .نوع وانیلی من برای کرم پایه دسر خورده شیشه استفاه کردم .باز هم اگه سوالی بود در خدمتم .

بهار

سلام رویا جان من این کرم کاسترد کاکائویی را درست کردم دستت درد نکنه خیلی خوشمزه بود. اما موقع برگردوندن نمیشد با اینکه آزادش کردم مجبور شدم تو آب گرم بذارم یه کم زیاد گذاشتم ته کرم یه ذره آبکی شد اما عالی بود. حالا میخوام برم دسر خورده شیشه را درست کنم امیدوارم خراب نشه امتحانی درست کنم تا برای مهمانی که داریم این دو تا دسر را درست کنم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام بهار خانوم نازنینم ...نوش جانتون .....خیلی خوشحالم که راضی بودید ....راستی دوست گلم لطفا دسر ها را روز قبل از مهمونی درست کنید وبر گردونید تا خیالتون راحت باشه ...

دلتنگی های یک مادر صبور

رویا جون راستش از گذاشتن این تصویر خجالت میکشم البته در ابتدا بگم که من این دسر رو به جای شکر شربت توت فرنگی ریختم و مقداری از شیرش رو هم کم کردم که اونم به خاطر اینکه کاکائو واسه پسرم ضرر داره فقط ببخشید اگه توش دست برم و تغییرش دادمو یه چیز دیگه اینکه تا برگردوندم پسرم تصویرش رو این شکلی کرد اگه فکر میکنی مایه ابرو ریزی هستش تو تصاویر اشپزی نذارید http://madar1385.persiangig.com/041220081517.jpg -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام مجدد دوست گلم ...دیگه نفرماییدها ...خیلی خیلی خوشرنگ شده واتفاقا ایده خوبی به دوستان دیگه هم می ده .....خیلی خیلی ممنون که من را در لذت دیدن نتیجه هنرمندی وسلیقه تون شریک کردید ..با اجازه شما آنرا در تصاویر آشپزی شما می گذارم تا دیگر دوستان هم لذت ببرند و استفده کنند....باز هم متشکرم