رشته پلو

موادلازم:

برنج :۳ لیوان(۶۰۰ گرم)

رشته پلویی :۳۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده :۵۰۰ گرم

پیاز متوسط :یک عدد

سیر :دو حبه

ادویه گوشت :به میزان دلخواه

سیب زمینی :دوعدد

ماست :یک قاشق غذا خوری

کشمش :۴ قاشق غذا خوری

زیره ودار چین :به میزان دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا گوشت چرخ کرده وپیاز وسیر رنده شده وادویه  را ورز می دهیم وبه صورت قلقلی در می آوریم.

سپس کمی روغن وآب کف ماهیتابه می ریزیم و قلقلی ها را در آن می چینیم وتفت مید هیم .

مقداری کشمش را با کره تفت می دهیم و کمی دار چین وزیره هم به آن اضافه می کنیم.

برنج خیس کرده را می جوشانیم ووقتی مغز برنج نیم پز شد (دو سه دقیقه مانده به صاف کردن برنج)رشته ها را اضافه می کنیم وبعد از سه دقیقه آبکش می کنیم

من برای ته دیگ ،سیب زمینی خام را رنده کردم وبا یک قاشق ماست وکمی دارچین مخلوط می کنیم وبعد از ریختن روغن  این مخلوط را کف قابلمه صاف می کنیم .

 سپس برنج راد رچند نوبت  در قابلمه میریزیم ودر هرنوبت زیره ودارچین وقلقلی ها را لابلای برنج دم می کنیم.بعد روی آن کمی آب جوش وروغن حیوانی می ریزیم وابتدا ۵ دقیقه با حرارت بالا وبعد به مدت ۵/۱ساعت با حرارت پایین برنج را دم می دهیم وبا کشمش وقلقلی ها تزیین می کنیم.

/ 12 نظر / 31 بازدید
نمایش نظرات قبلی
الینا

من هم دیروز ناهار رشته پلو درست کردم ولی با مرغ و خرما وکشمش هم کنارش بود. با کوفته قلقلی هم باید خیلی خوشمزه باشه -------------------------------------------------------------------------------- صد درصد رشته پلو شما که خیلی خوشمزه شده.البته رشته پلو من هم با کشمش تزیین شده است.

الینا

عرض معذرت دستور شیرینی مربائی یا مشهدی رو الان دیدم تو سایتتون -------------------------------------------------------------------------------- خواهش می کنم دوست عزیز.سال نو شما هم مبارک باشه وسال بسیار خوبی داشته باشید.اگر مشکلی بود من در خدمتم.

الینا

سلام عزیزم شما هم لینک شدید الان دارم شیرینی مربائی شما رو درست میکنم بهتون خبر میدم چه دسته گلی به آب دادم

الینا

سلام شیرینیهای من مثل سنگ شد چراسری دوم رو کمی زودتر برداشتم کمی بهتر شد ولی به نظر خام هستش -------------------------------------------------------------------------------- سلام دوست عزیز .شیرینی خشک وقتی زیرش طلایی شد دیگه پخته است فقط باید بگذارید کاملآ خنک بشه تا سفت بشه وگرنه اگه قبل از سرد شدن به اون دست بزنید خورد می شه.ناراحت نباشید همیشه برای اولین بار شیرینی ها خیلی ایدعال نمی شوند

آذر

سلام عیدتون مبارک . من یادمه همیشه مادربزگم رشته پلو درست میکرد اون هم با قیمه . از وقتی اون فوت کرده ما هم دیگه رشته پلو نخوردیم . حالا میخوام بعد از سالها فردا که مهمون داریم رشته پلو درست کنم با قیمه . البته اولین بارمه ها !!!!!!!!!!!!!!!!!! فقط میدونم رشته رو دو دقیقه آخر که برنج داره میجوشه باید اضافه کرد و بعد آبکش کرد ! خدا کنه آبروم نره ! نتیجش رو میام بهت میگم ! -------------------------------------------------------------------------------- آذر خانم سال نو شما هم مبارک.من هم طرز تهیه رشته پلو را تا پایان امشب می گذارم.البته شما استادید ولی شاید بعضی نکات به دردتون بخوره.

آذر

وای دستت درد نکنه رویا جون . واقعا به دادم رسیدی ! راستش من رشته پلو رو اصلا نه بلدم درست کنم نه اینکه تا حالا درست کردنش رو دیدم . مامانم هم که اصلا اهل این برنامه ها نیست ! فقط تو یه سایت خوندم که کی باید رشته رو اضافه کرد . همین ! باز هم ممنون . -------------------------------------------------------------------------------- خواهش می کنم.بازهم اگه مشکلی بود در خدمتم البته در حد دانسته های ناقص من

الینا

سلام رویا جون شیرینی های من خشک شدن ولی خوشمزه -------------------------------------------------------------------------------- خوشحالم.مهم همون خوشمزه بودنش است .با مربا بعد از 24 ساعت نرم تر می شه.

مطبخ شیما

سلاممم رویا جونممممممم سال نو را به شما و خانواده گرامی تبریک میگویم و با بهترین آرزوها برای همگی شما -------------------------------------------------------------------------------- دوست عزیز .سال نو شما مبارک.سال خوبی داشته باشید.

کدبانو

سلام سال نو مبارک ببخشید من این غذا رو میخوام برای مهمونام درست کنم البته همراه مرغ میتونم گوشت قلقلیش و حذف کنم ؟بعد اینکه چه ماستی باشه ماست کیسه یا معمولی ؟واینکه اگر این غذا رو درست کنم به همین صورت قالبی درمیاد آخه چطوری، این غذا فقط یه قاشق ماست داره وسوال آخر این غذا برای چند نفره باتشکر -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیزم ....امیدوارم پاسخ سوال شما دیر نشده باشه ....دوست یک قاشق ماست فقط برای انسجام سیب زمینی هست ..اگه قابلمه شما تفلون ونچسب باشه وروغن به میزان کافی ..برنجتون را روی شعله پخش کن ویا شعله خیلی کم به مدت طولانی بگذارید ..لطفا بهش سر بزنید تا دور برنج را ببینید اگه برشته شده ..راحت برمی گرده ... گوشت قلقلیش هم می شه حذف بفرمایید واز خوراک مرغ زعفرانی استفاده بفرمایید ..

مهتاب

سلام رویا جونم نماز روزتون قبول/خداقوت/من همش مزاحم بازم سئوال دارم/می شه ترکیب ادویه گوشت رو برام بگید؟ ممنونم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیزم .اختیار دارید ....طاعات شما هم قبول باشه ....راستش من برای گوشت از همون ادویه ای که در خوراک مرغ (2) درست کردم استفاده می کنم ....خیلی خوب می شه ...