ناگت مرغ

 

دوستان عزیزم اینجا کپی وبلاگ" مطبخ رویا"است.در صرت تمایل به مطرح کردن سوال ویا اظهار نظر به وبلاگ اصلی مراجع فرمایید..

 

                              آدرس اصلی وبلاگ اینجاست

 

 

 

                                          مطبخ رویا

 

مواد لازم :برای چهار الی پنج نفر

مرغ خام چرخکرده :500گرم

پنیر پیتزا رنده شده :150 گرم

پیاز کوچک :یک عدد

سیر :یک حبه

پودر زنجبیل :یک قاشق چایخوری

فلفل قرمز :یک قاشق چایخوری

فلفل پاپریکا :یک قاشق چایخوری

پودر سیر :نصف قاشق چایخوری

زعفران :یک چهارم قاشق چایخوری

آرد سوخاری :دو تا سه قاشق غذا خوری

روغن ونمک :به میزان لازم

 

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را رنده می کنیم و آب ان را می گیریم و به همراه سیر رنده شده و کلیه ادویه ها (پودر سیر وزنجبیل وپاپریکا ونمک و نمک وفلفل و زعفران )را به گوشت مرغ اضافه می کنیم .و خوب ورز می دهیم وسپس آنرا به مدت نیم ساعت در یخچال می گذاریم .

 

سپس پنیر پیتزای رنده شده را هم به آن اضافه می کنیم و مجددا ورز می دهیم .

 

حالا خمیر را به شکل زیر درست می کنیم و در آرد سوخاری می غلطانیم .(کمی از پنج ادویه بالا را به آرد سوخاری اضافه می کنیم ) و بعد ناگت ها را کنار می گذاریم تا آرد سوخاری جذب آن شود .

 

حالا صبر می کنیم تا روغن کاملا داغ بشه وبعد ناگتها را در روغن قرار می دهیم وحرارت را ملایم می کنیم تا مغز پخت بشه وروی آن کاملا برشته بشه .نیاز نیست که ناگت حالت شناور در روغن داشته باشه ...

میشه به شکل زیر هم آنرا درست کرد .....

این هم سرخ کرده آن

 

 با خیارشور وگوجه  خیلی خوشمزه هست ...نوش جان ..

 

 جوجه چینی با سس تاتار                  چیکن کوردن بلو   

 

چیکن استراگانف                    همبرگرمرغ با ادویه فلفل-لیمو

 

استیک مرغ با سس قارچ                  خوراک مرغ در فر (3) 

 

                                  مرغ بریان با سبزیجات (2)     

 

 

 

/ 0 نظر / 120 بازدید