کیک شکلاتی موز وگردو

مواد لازم :

آرد :۲۵۰ گرم

شکر :۲۵۰ گرم

کاکائو :۲۵ گرم

تخم مرغ :۳ عدد

روغن :یک سوم لیوان

موز :۴۵۰ گرم (بدون پوست )

گردو خورد شده ریز :۸۰ گرم

شکلات چیپسی :۷۰ گرم

بیکینگ پودر :دو قاشق چای خوری

جوش شیرین :نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه :

فر را روشن می کنیم تا گرم بشه.بهتره فربا حرارتی که قراره کیک در آن پخته بشه روشن بشه یعنی حدود ۱۶۰ درجه سانتی گراد در فر استاندارد از نظر حرارت (فر من حرارتش از استاندارد بالاترهست ومثلا همین کیک را در حرارت ۱۳۰ درجه سانتی گراد پختم )

ابتدا تخم مرغ ها را که نیم ساعت قبل از یخچال خارج کردیم وبه درجه حرارت محیط رسیدند را با شکر به مدت ۷ دقیقه خوب می زنیم تا سفید وکشدار بشه .سپس روغن را اضافه می کنیم وحدود دودقیقه دیگر میزنیم .

سپس هم زن را کنار میگذاریم و مخلوط آرد وکاکائو وبیکیگ پودر وجوش شیرین را که سه بار الک کردیم را به تدریج به آن اضافه می کنیم وبا لیسک به صورت دورانی به هم می زنیم .

بعد از آرد، موز را که در غذا ساز ویا با پشت چنگال خوب له کرده ایم را هم به به بقیه مواد می افزاییم .

 

در آخر هم چیپس شکلاتی وگردو خورد شده را با مواد مخلوط می کنیم .مقدار این دو ماده را به دلخواه می تونید کمی کم یا زیاد بکنید .

 

مواد را در قالب چرب شده می ریزیم ودر طبقه وسط فر به مدت حدود یک ساعت می پزیم .

 

در مورد پخت کیک ۴۵ دقیقه اول به هیچ وجه در فر راباز نمی کنیم .بعد از این مدت چنگال را درکیک فرو می بریم اگر مواد کیک به سر چنگال چسبید علامت این هست که زمان بیشتری باید فر باشه که این زمان را بر اساس تجربه به دست می آورید .

/ 0 نظر / 310 بازدید