ته چین مرغ

مواد لازم......این مواد برای ۶ الی هفت نفر هست 

برنج :۴ لیوان(۸۰۰گرم )

ماست :۳ لیوان

زرده تخم مرغ ۶ عدد وسفیده تخم مرغ یک عدد

روغن :۲/۱ لیوان

ادویه شامل دارچین وزیره وهل به نسبت مساوی :۲ قاشق چای خوری

مرغ :یک کیلو

خلال بادام وپسته وزرشک :به مقدار لازم

کره :۲۰ گرم

طرز تهیه:

برنج را خیس می کنیم وبعد می جوشانیم وصاف می کنیم.کمی برنج را زنده بر می داریم.

مرغ را با یک حبه سیر وپیاز وکمی زعفران ونمک می گذاریم بپزد بطوریکه حدود ۲/۱ لیوان آب داشته باشد وبعد استخوان های مرغ را جدا می کنیم.

در ظرف اول(قرمز) ۳ زرده تخم مرغ ونصف روغن ونصف زعفران راخوب مخلوط می کنیم.

در ظرف دوم (سفید)مابقی زرده ها وسفیده وروغن وزعفران و همه ماست را مخلوط می کنیم وحدود ۲-۳ ساعت گوشت های مرغ وکمی ادویه را در آن می ریزیم تا خوب مزه دار شود وبعد گوشت ها را خارج می کنیم .حدود یک لیوان از مایع ظرف دوم را به ظرف اول اضافه می کنیم وبعد آب مرغ در ظرف دوم می ریزیم.

حدود ۳/۱ برنج را با محتویات ظرف اول مخلوط می کنیم خوب با کفگیر ته ظرف تفلون چرب شده صاف می کنیم وکمی هم با کفگیر فشار می دهیم .مرغ ها را روی برنج در تمام نقاط ظرف پخش می کنیم.ومابقی ادویه را روی مرغ می پاشیم وسپس خلال بادام وپسته وزرشک را روی مرغ می ریزیم.

در نهایت بقیه برنج در ظرف تفلون صاف می کنیم ومحتویات ظرف دوم روی برنج و دیواره های ظرف می ریزیم روی آن کره داغ می دهیم .روی ظرف را فویل می کشیم.وچند تا سوراخ در فویل ایجاد می کنیم.آن را در طبقه وسط فر ودر حرارت ۱۴۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵/۱ ساعت قرار می دهیم.

میتوانیم ته چین را به صورت درسته با خلال پسته وبادام وزرشک تفت داده شده در کره تزیین کنیم

یا اینکه برش داده وآن را در دیس بچینیم وسپس تزیینات را کامل کنیم که من دومی را بیشتر می پسندم .چون مهمان را حتتر غذا را می کشد ومیل می کند .شما چطور؟

/ 66 نظر / 50 بازدید
نمایش نظرات قبلی
آذر

سلام رویا جون خسته نباشید دارم ته چین مرغ درست میکنم. قرض از مزاحمت تو قالب کمربندی خوب میشه؟ عکس دو تا از ژله ها رو براتون ایمیل زدم البته بیف استراگانف هم درست کردم. می خوام اگه ته چینم خوب شد. عکس جفتشون و براتون ایمیل بزنم دستتون بابت همه چیز درد نکنه کدبانو -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست نازنیم ...بله ..خب می شه و راحتتر هم از قالب بیرون میاد ...امیدوارم با لذت ته چین را نوش جان کنید ...مشتاقانه منتظر تصاویر زیبای ان هستم ...راستی تصویر ژله های زیبای شما را دیدم وفوق العاده لذت بردم خانوم کدبانو ......ممنون از لطف ومحبت شما

گلابتون

من رفتم قشم عنر عنر قالب کمر بندی مارک دار خریدم کشوندم آوردم فقط واسه درست کردن چیز کیک . تا اون موقع که اینجا دنبال قالب کمربندی تفلن میگشتم آآآآآی در عشق چیز کیک و سوپرایز کردن گلابی میسوختم . حالا هم قالبه داره خاک می خوره انگار نه انگار . ولی کیک شما بسی خوشمزه مینماید . من با افتخار خانم هنرمندی مثل شما رو لینک کردم و تقاضا دارم اسم منو به گلابی و گلابتون تغییر بدید . من روم سیاه .... -------------------------------------------------------------------------------- خواهش می کنم .امر بفرمایید.

شهلا

سلام رویا جون مرسی ازاین چیزکیکت خونواده منم چیز کیک خیلی دوست دارن و من همیشه ازهمین مدل نپختنی که آسون و بدون تخم مرغه استفاده میکنم خوبیش اینه که دست آدم بازه میتونه روش ژله بریزه یا خامه بزنه یا با انواع میوه ها و شکلاتها تزئین کنه البته اگه کمی کرم فرش هم بزنی خوشمزه تر میشه مرسی وموفق باشی

آذر

عزیزم آپیدم

شهلا

رویا جون گلم کرم فرش نوعی خامه ترش هست که مثل ماست کیسه ائی میمونه و توی انواع غذاها و دسرها مصرف داره نمیدونم توی ایران به چه نامی هست اما از انواع خامه است وتوی لیوانهای کوچولو در قسمت خامه ها توی فروشگاه ها هست .مطمئنا" توی ایران هم هست اما من اسمشونمیدونم امیدوارم سوال کنید و بتونید پیدا کنید برای دسرها خیلی کاربرد داره قربان تو و مواظب خودت باش بای -------------------------------------------------------------------------------- خیل منون از لطفتون

افسان ...رایحه آشپزی

سلام عزیزم خسته نباشی خیلی عالی فقط عزیزم مارک پنیر خامه ایش چیه همینا که واسه صبحانه میخورن؟ شکلاتارو آب نکردی نه خورد کردی؟

افسان ...رایحه آشپزی

ببخشید کدبانو خامه شیرین (فرم گرفته)یا نه خامه معمولی صبحانه؟ معذرت این همه سوال کردم -------------------------------------------------------------------------------- سلام دوست عزیزم .من برای از خامه فرم گرفته استفاده کردم اما در دستورش همینخامه صبحانه هست که با پودر شکر می زنیم .زیاد فرم گرفتن خامه اهمیت نداره چون ژلاتین داره کرم خوب می بنده . مارک پنیر خامه ای کاله بود .شکلات را به صورت رنده شده با مواد مخلوط کردم

زهرا عرفانی(آشپزخونه من )

سلام گلم. خیلی عالی شده. مطمئنم که خوشمزه هم هست. متاسفانه من قالب کمربندی ندارم فعلا. اما وقتی بخرم اولین چیزی که درست میکنم همینه. مرسی.

مسعود

سلام دوست عزیز وبلاگ جالب و زیبایی داری خوشحال میشم بمن هم سر بزنی منتظرم و موفق باشی

نازنین

سلام عزیزم اول از همه عضو شدنت تو سایت اشپزانلاین و قالب جدیدت مبارک دوما چیز کیکت عالی شده -------------------------------------------------------------------------------- خیلی لطف دارید دوست عزیز.نظرات شما باعث دلگرمی من هست