کیک ارده

 

دوستان عزیزم اینجا کپی وبلاگ" مطبخ رویا"است.در صرت تمایل به مطرح کردن سوال ویا اظهار نظر به وبلاگ اصلی مراجع فرمایید..

 

                              آدرس اصلی وبلاگ اینجاست

 

 

 

                                          مطبخ رویا

 

 

مواد لازم :

 

تخم مرغ :6 عدد

 

شکر :دو  ویک سوم پیمانه

 

ماست :نصف لیوان

 

روغن مایع :یک سوم لیوان 

 

ارده :یک لیوان سرخالی

 

آرد :سه و نیم  پیمانه

 

بیکینگ پودر :سه ونیم قاشق چایخوری

 

وانیل  خالص :یک قاشق چایخوری

 

جوش شیرین :یک دوم قاشق چایخوری

 

کنجد :سه الی چهار قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :

 

اول کمی در مورد ارده توضیح بدهم .... ارده همون کنجد چرخکرده هست که از ان روغن ارده یا کنجد تهیه می شه ..اگه یادتون باشه با روغن کنجد نان سوروک درست کردم که من خیلی این نون را دوست دارم ...نکته مهم اینه که ارده را نباید در یخچال گذشت کیفیت آن پایین میاد وباید آنرا در محیط بیرون که البته خیلی گرم نباشه نگهداری کرد .

 

زرده وسفیده را از هم جدا می کنیم و سفیده را با دور تند همزن می زنیم تا پف کنه و سپس یک سوم شکر را به آن اضافه می کنیم و مجددا می زنیم تا زمانی که کاملا فرم بگیره ووقتی کاسه را برمی گردونیم از کاسه نریزه .

 

حالا زرده را با مابقی شکر و وانیل انقدر می زنیم تا سفید وکشدار بشه(حدود 5-6 دقیقه ) و بعد مخلوط ماست وجوش شیرین را هم به آن اضافه می کنیم و حدود یک دقیقه دیگه می زنینم ..

 

 

ارده وروغن مایع را به مخلوط بالا می افزاییم و آنقدر می زنینم که ارده کاملا با مواد مخلوط بشه ...در  تصویر می بینید که رنگ خمیر به رنگ ارده در اومده ...

 

همزن را کنار می گذاریم و با لیسک سفیده تخم مرغ را به آرامی با مواد فوق مخلوط می کنیم .

 

در آخر هم آرد وبیکینگ پودر را که سه بار الک کردیم رابه تدریج می افزاییم .

 

خمیر این کیک در آخر به این صورت هست .

خمیر کیک را در قالبی که قبلا چرب کردیم (قالب من قطر سی سانتیمتر داره ) می ریزیم وکمی تکان می دهیم تا خمیر کیک صاف بشه وروی آن کنجد می پاشیم .

 

کیک را در حرارت150 درجه سانتیگراد و حدود یک ساعت تا یک ساعت وربع در طبقه وسط  فر می پزیم .ومن برای اینکه کنجد روی کیک کمی بوداده بشه گریل را سه الی چهاردقیقه روشن کردم .

 

*حرارت کیک ها متفاوته و درجه حرارت وزمان می تونه بسته به فرتون متفاوت باشه (فر من حرارتش خیلی زیاده )

 

*لطفا  ده دقیقه قبل فر را را روشن بفرمایید..

 

کیک حاضره ....نوش جان

 

راستی چه قدر زود می گذره این هم تصویر برف در همون حیاط که در ابتدای سال عکس شکوفه های درختان را گذاشته بودم ... ...کم کم داشتیم از آمدن برف ناامید می شدیم ...

 

 

 

کیک سیب                    کیک راه راه

کیک نسکافه وگردو                 

 

کیک شکلاتی موز وگردو             مافین شکلاتی    

 

                            کیک تولد  

/ 0 نظر / 63 بازدید