نان برنجی

مواد لازم:

آردبرنج:۵۰۰ گرم

روغن جامد :۲۵۰ گرم(در صورت تمایل می توانید یک قاشق غذا خوری روغن حیوانی استفاده کنید)

تخم مرغ :یک عدد

پودر قند :۱۷۵ گرم 

گلاب :۲/۱ پیمانه

هل:یک قاشق چای خوری

طرز تهیه :

ابتدا روغن جامد وپودر قند را حدود ۱۵دقیقه خوب می زنیم تا سفید شود وسپس زرده تخم مرغ وهل وگلاب را به آن اضافه می کنیم وحدود ۵ دقیقه دیگر هم می زنیم .سپس تیغه های همزن را عوض می کنیم وسفیده تحم مرغ را آنقدر می زنیم تا فرم بگیرد.وبعد از آن سفیده تخم مرغ را با لیسک با مواد قبلی مخلوط می کنیم

.ودر آخر آرد برنج را به آرامی اضافه می کنیم ودر نهایت خمیری که به دست      می آید کمی شل است .ولی نباید دیگه آرد برنج به آن اضافه کنیم.

وقتی خمیر آماده شد آن را در کیسه فریزر می گذاریم ویک شب در یخچال قرار می دهیم تا انسجام پیدا کند وسفت تر شود.

بعد از خارج کردن از یخچال با وردنه خمیر را باز می کنیم .البته برای اینکه خمیر به وردنه نچسبد کاغذ روغنی ویا کیسه فریزر روی خمیر می گذاریم وروی آن وردنه می کشیم.

بعد با قالب دایره به هر اندازهای که دوست داریم قالب میزنیم.ودر سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم.

روی آن تخم خلفه می ریزیم وبا مهر های چوبی که قنادی ها دارندمهر می کنیم.

 

میتوانیم نصف خمیر را زعفرانی کنیم .من خودم کمی پودر زعفران روی آن پاشیدم و دستم را با گلاب خیس کردم وکمی ورز دادم تا زرد رنگ شود.البته نباید زیاد ورز دهیم روغن پس میدهد.

مدت پخت بسته به حرارت فر شما دارد.شیرینی های من در حرارت ۱۳۵ درجه سانتی گراد وبه مدت  ۱۵دقیقه آماده شد.

در اخر این را بگم که تا شیرینی ها سرد نشده به آن دست نزنید چون خورد می شه.بعد از خنک شدن شیرینیها خودشون از کاغذ روغنی جدا می ش

/ 16 نظر / 22 بازدید
نمایش نظرات قبلی
انار

رویا جان من مدتها بود دنبال دستور این نون برنجی کرمونشاهی بودم دستت دردنکنه خانومی ممنون که منو لینک کردید با اجازه من هم شمارو لینک کردم . درمورد سوالی که پرسیده بودید من در سایت آشپزانلاین با نام " انار " عضو هستم

یه دیوونه

سلام رویا جان من این نون برنجی رو الان درست کردم وبا چهرهای غمگین دارم این نظر و میذارم همه مواد و دقیقا همینا ریختم دقیقا عین دستور عمل کردم حالا هم خمیر و گذاشتم تو یخچال ولی تو نوشته هات گفته بودی خمیری که به دست میاد شله ولی خمیر من شل نیست تا زه یه کمم سفته همچین خورد خورد میشه -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :وای غصه نخور عزیزم .در یخچال انسجام پیدا می کنه وخوب می شه .اگه اندازه ها را رعایت کردید مطمئن باشید که خوب می شه .خدا نکنه که غمگین بشید دوست خوبم .منتظر نتیجه هستم .

ایلا

رویا جونم سلام من ایلا از تالار هنر اشپزی مزاحمت میشم اولا که تا حالا نتونستم یه لازانیای خوب دربیارم از سایت شما ورداشتم موفق بشم براتون خب مید یه سوال دارم که چون شیرینی نخودچی پیدا نکردم ناچار شدم اینجا بنویسم رویا جان 1پیمانه ارد 150 گرمه .1 پیمانه ارد نخودچی هم 150 گرم میشه یا کمتره؟ ممنون میشم از راهنمایی شما قربانت ایلا -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام آیلا خانوم عزیز....اولا عذر خواهی به خاطر تاخیر در پاسخ ...رفتم مجددا وزن کردم یک پیمانه آرد نخود حدود 110 گرم هست ....امیدوارم لازانیای شما خوشمزه بشه واز نتیجه راضی باشید دوست عزیزم .

سینا - تورنتو

سلام با تشکر میشه به جای روغن حامد از کره استفاده کرد در این شیرینی و سایر شیرینی ها مثلا نخودی و .... --------------------------------------------- سلام دوست عزیز نمی شه

ستاره مشرقی

سلام رویا جون اگه تو این شیرینی از روغن حیوانی استفاده بشه که فوق العاده میشه .... ما تو شهره خودمون روغن حیوانی زیاد داریم البته خود نان برنجی کرمانشاهی هم با روغن کرمانشاهی (حیوانی) درست میشه .... در ضمن من ارادت خاصی به این وبلاگت دارم و هر دفعه فرصت کنم سر میزنم و الگو برداری میکنم .... موفق و موید باشی ----------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام نازنینم ...ممنون

هانالولو

سلام رویا جون عزیزم من خیلی خوشحالم که این دستورو پیدا کردم .عزیزم 1 پیشنهاد دارم که نسخه قابل پرینت هم اگر بتونی به بلاگ اضافه کنی عالیه . البته جسارت کردما ...اما برای ماها که شاغلیم و باید بریم خونه و دیگه حس کانکت شدن نداریم بهتره پرینت بگیریم. من عاااااااااااااشق این شیرینیم. باورم نمیشه که دستور به این سادگی داره . میخوام برم 1 کم لوازم شیرینی پزی بخرم .وردنه و مهر و اینا خیلی ذوووووووووووووووووق دارم ...بوووس -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست گلم .....خواهش می کنم عزیز دلم ..این حرف ها چیه .....راستش من این کار را بلد نیستم .اگه یاد گرفتم .چشم ...من خودم نوار بالای صفحه روی فایل کلیک می کنم و بعد کلمه پرینت را انتخاب می کنم تا صفحه پرینت بشه .........خیلی خوشحالم که شما سر ذوق اومدید ...امیدوارم از درست کردن شیرینی لذت وافر ببرید ....

کوثر

سلام من خمیر نون برنجی رو درست کردم ولی خمیرم خیلی شله مثل خمیر کیک. چون گفته بودی ارد برنج اضافی نکنید این کارو نکردم ولی اگه تو یخچال بمونه درست می شه لطفا جوابمو بدید غصه ام گرفته که نکنه خراب شه ممنون از لطفت -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست نازنین و کدبانویم ...غصه ندارم عزیز دلم ..امیدوارم در اندازه گیری مواد کاملا به ترازوی خودتون اطمینان داشته باشید ...اگه وقتی بعد از استراحت خمیرتون آنقدر انسجام نداشت تا بتونید آنرا قالب بزنید می تونید سه الی چهار قاشق ارد برنج را خیلی به تدریج به آن اضافه کنید ....امیدوارم از شیرینی پزی لذت کامل را ببرید ..

زهرا عرفانی

وااااای من چقد عقبم (این چند روز نبودم واسه همین نشد که سر بزنم.) این همه شیرینی. خیلی عالیه عزیزم. فعلا که ذوق کردم از این که 3 تا مطلب جدید یه دفه دیدم. حالا وقتی که کامل خوندم نظرم رو هم میگم. منم آپ شدم. خوشحال میشم ببینی

نازنین

ممنون خانومی منتظر دستورشم -------------------------------------------------------------------------------- به روی چشم دوست عزیز

مطبخ شیما

سلام رویا جان کدبانووووو خیلی ممنونم از اینکه به من سرزیددد،سایت بسیار خوشمزه و عالییییییییی دارید خیلی ممنونم که مرا لینک کردید،من هم شما را با کمال میل لینک کردم -------------------------------------------------------------------------------- از لطفتون خیلی خیلی ممنونم