استیک مرغ سوخاری با سس قارچ

 

 

دوستان عزیزم اینجا کپی وبلاگ" مطبخ رویا"است.در صورت تمایل به مطرح کردن سوال ویا اظهار نظر به وبلاگ اصلی مراجع فرمایید..

 

 

 

                              آدرس اصلی وبلاگ اینجاست

 

 

 

 

 

 

 

                                          مطبخ رویا

 

مواد لازم :برای 5-6 نفر

 سینه مرغ :4 عدد

 زعفران :یک چهارم قاشق چایخوری

 آبلیمو :دو قاشق غذا خوری

 ادویه کاری و پودر سیر و زنجبیل و نمک وفلفل :به میزان لازم

 آرد سوخاری :4-5 قاشق غذاخوری

 تخم مرغ :یک عدد

 روغن مایع مخصوص سرخ کردنی :به مقدار لازم

 مواد لازم برای سس قارچ

 قارچ :سیصد گرم

 کره :سی گرم

 آبلیمو :یک قاشق غذا خوری

 آرد :یک قاشق غذا خوری سر پر

 شیر :یک و نیم لیوان

 نمک وفلفل :به میزان لازم

 پنیر پیتزا رنده شده :چهار قاشق غذا خوری

 خامه :دو قاشق غذا خوری

 طرز تهیه :

 ابتدا استخوان وفیله را از سینه مرغ جدا می کنیم .نحوه جدا کردن آن در اینجا نشان داده شده هست.و سپس با یک چاقوی تیز سینه بزرگ را به سه لایه نازک  و سینه های کوچک را به دو لایه برش می زنیم .

 

سپس لایه های سینه را در پاکت فریزر قرار می دهیم و با بیفتک کوب دو طرف آن را می کوبیم تا لایه ها نازک تر بشوند .اگه دوست داشتید سایز استیک ها کوچکتر باشند می تونید هر لایه را به دو قسمت بکنید .و سپس زعفران وآبلیمو و کمی از ادویه ها (پودر سیر و زنجبیل و اویه کاری ونمک وفلفل )را به آن اضافه می کنیم و کاملا با هم مخلوط می کنیم ومی گذاریم نیم ساعت بمونه تا کاملا مزه دار بشه .

 

حالا تخم مرغ را کاملا با چنگال می زنیم تا از حالت لختگی بیرون بیاد وکمی نمک وفلفل به آن اضافه می کنیم .آرد سوخاری هم با نصف قاشق چایخوری  از هر کدام از ادویه های کاری و زنجبیل و پودر سیر مخلوط می کنیم .روغن در ماهیتابه می ریزیم و می گذاریم تا کاملا داغ بشه .هر تکه سینه را ابتدا در تخ مرغ می زنیم .

 

سپس کاملا به آرد سوخاری اغشته می کنیم .

 

استیک ها را در ماهیتابه می چنیم ..بهتره اول حرارت کمی زیاد باشه تا استیک خودش را بگیره .

 

وقتی کاملا یک طرف آن برشته شد انها را بر می گردونیم .تا سمت دیگه هم کاملا برشته بشه .بعد از اینکه استیک خودش را گرفت بهتره حرارت ملایم باشه تا مغز پخت بشه .

برای درست کردن سس قارچها را به صورت ورقه های نازک برش می زنیم و به یک قاشق ابلیمو آغشته می کنیم و بعد در کره اب شده روی حرارات بالا آن را تفت می دهیم تا قارچ اب نیندازه .

 

وقتی آب آن تموم شد و یک قاشق آرد ونمک وفلفل  را به آن اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و سپس شیر را به آن می افزاییم و روی حرارت ملایم به هم می زنیم تا کمی غلیظ بشه .(غلظتی شبیه ماست شل )سپس سس را روی شعله پخش کن روی حرارت قرار می دهیم و پنیر پیتزا را به آن اضافه می کنیم تا آب بشه .سس را روی حرارت نگه می داریم تا لحظه سرو غذا .

 

در موقع سرو استیک ها را در ظرف مورد نظر می چینیم و سس را از روی حرارت بر می داریم و خامه را به آن اضافه می کنیم و سپس روی استیک می ریزیم .و آن را تزیین می کنیم .

این غذا فوق العاده با سس گوجه فرنگی تند و خیار شور خوشمزه هست ...نوش جان .

                      

 

                                     

 

/ 74 نظر / 91 بازدید
نمایش نظرات قبلی
تاتا

سلام رويا جونم به به بازم يه غذاي خوشمزه ديگه دست گلت درد نكنه .معركه است . حتما ميدرستمش. چند تا ديگه از غذاهاتونو درست كردم ولي از اونجايي كه گوشيم چند روز پيش پر پر شد يا عكس ندارم يا با كيفيت افتضاح دارم..... ولي همشون عالي بودن پيراشكيتون كه حرف نداشت . معركه بود مخصوصا اون كرم خوشمزش بيف استراگانف عالــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــي كيك يخچالي .........كه هنوز تو يخچاله و تست نكردم اما به كرمش كه ناخنك ميزدم .....اووووووووووووووووووووووووم به به بازم يه دنيا ممنون بابت همه اموزشاي تك و بيستت -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلااام تاتا خانوم هنرمند ......خدا قوت عزیز دلم ...مهم اینه که شما از آشپزی خودتون لذت بردید ....امیدوارم از کیک یخچالی هم خوشتون بیاد ......من هم از لطف ومحبت شما بسیار بسیار ممنونم ....

پارمیس

سلام واقعا دلم خواست حرف نداره خوش بحال خونوادتون من همیشه به شما سر میزنم ولی الان اولین باره که نظر میزارم به ما هم سر بزنید ممنون -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام پارمیس خانوم گلم .....خیلی خیلی از آشنایی با شما خوشحالم نازنینم ....حتما خدمت می رسم

شهرزاد

سلام دستتون درد نکنه من خیلی وقته میام بهتون سر می زنم و همیشه هم استفاده کردم از هنر و سلیقتون مثل همیشه عالی بود -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام شهرزاد خانوم عزیزم .......خیلی خیلی خوش آمدید ...ممنون از لطف ومحبتتون .......

نامیا

سلام خسته نباشید ویژه میگم به شما کد بانوی ایرانی واقعا باید از شما یه تقدیر ویژه بشه حیفه که کدبانویی به این خانومی ازش تقدیر نشه -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیزم ...ممنون از لطف ومحبتتون ..اینجا من از دوستان یاد می گیرم و از مصاحبت با آنها لذت می برم

رویا غریب

دست گلت درد نکنه رویا جون گل کاشتی مثل همیشه وقتی گیر میکنم چی درست کنم اول میرم سراغ خدا بعد میام اینجا -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام ممنون دوست نازنینم ....البته شما که خودتون فوق العاده با سلیقه هستید و کدبانووووووووو...

tahmineh

salam roya joon.mishe adrese oon lavazemghanadi ke gofti tu yoosef abade ro begi ke khame ghanadi dare ha -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست گلم ...آدرس اینه تهران ، تهران ، م. سیدجمال الدین اسدآبادی - خ. مدبر - پ. 34 ۸۸۰۶۱۳۲۱

tahmineh

mersi roya joon.dastet dard nakone mahale kare shoharam tu modabare man harruz miporsam peyda kardi maghazaro hey mige baba jun adrese daghigh bepors chejoori man peyda konam -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست گلم ....خواهش می کنم .....فکر کنم تا الآن خریدند ...

معصومه

رویا جون ممنون خانم هنرمند من این غذا رو درست کردم وای که چقد خوشمزه بود تازه خامه و پودر کاری هم نداشتم . رویا جون دوستت دارم . راستی خانمی لطف کن یه دستور هم برای مافین خرما بذار .مرسسسسسسسی -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست نازنینم ..نوش جانتون گلم .......عزیز دلم به روی چشم ..انشاالله به زودی ...

آیلا

سلام رویای عزیزم. ایلا هستم دوستدار همیشگی شما. رویا جان بازم اومدم برا کلمه تشکر ای کاش کلمات دیگه ای هم بلد بودم و تقدیم شما میکردم که این همه با محبتین. رویا جان این غذارو هم درست کردم بی نظیر شد.بی نظیر تر از این هم خیارشور فوری بود که هردو رو باهم خوردیم.خیار شور که برا من یکی از موارد خیلی سخت و استرس زا بود الان شده یه کار لذت بخش روی ماه شمارو میبوسم. به خدا میسپارمتون.خدا پشت و پناه شما. -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلااااااااام آیلا خانوم کدبانو و بسیار با سلیقه .....خیلی خیلی ممنون ومتشکرم ...زبانم قاصر از پاسخ به لطف همیشگی شما ...نوش جانتون ..خوشمزگی ان نتیجه سلیقه وکدبانوگری خودتونه .....من هم شما را می بوسم و امیدوارم همیشه سالم وخوشبخت باشید ..

سهیلا

سلام رویا خانم من تازه رفتم سر خونه زندگیم و هیچ غذاییم بلد نبودم باید بگم باسایت شما آشپزی رو یاد گرفتم و این غذا رو هم واسه مادر شوهرم اینا درست کردم عالیییییییی بود واقعا ممنون از زحمتاتون -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیز و تازه عروسم .....خیلی خوشحال می شوم وقتی می بینم که اینجا برای دوستانم هرچند اندک مفید بوده ......