شیرینی اسکار

 

دوستان عزیزم اینجا کپی وبلاگ" مطبخ رویا"است.در صرت تمایل به مطرح کردن سوال ویا اظهار نظر به وبلاگ اصلی مراجع فرمایید..

 

                              آدرس اصلی وبلاگ اینجاست

 

 

 

                                          مطبخ رویا

 

مواد لازم :برای شصت عدد شیرینی

ارد سفید  :400 گرم ویا حدودا سه پیمانه

کره :220 گرم

زرده تخم مرغ :سه عدد

پودر قند :سه چهارم پیمانه ویا 150 گرم

وانیل :یک چهارم قاشق چایخوری

هل ساییده :یک قاشق چایخوری سر پر

سفیده تخم مرغ :دو عدد

خلال پسته خرد شده :حدودا نصف لیوان

گردو خرد شده :حدودا نصف لیوان

خلال بادام خرد شده :حدودا نصف لیوان

مربای آلبالو :در صورت تمایل .

 

طرز تهیه :

 

اول خلال پسته وبادام وگردو را لای کاغذ روغنی می ریزیم و بعد با وردنه آنها را خرد می کنیم .

 

صبر می کنیم کره به دمای محیط برسه ونرم بشه (لطفا کره را آب نکنید )و سپس با همزن حدود یکی دو دقیقه می زنیم تا نرم بشه .

 

پودر قند را به ان اضافه می کنیم وانرا حدود شش دقیقه می زنیم تا پوک بشه .

 

حالا زرده های تخم مرغ را به فاصله دو دقیقه از هم اضافه می کنیم و خوب آنرا می زنیم .

همزمان با اضافه کردن زرده ها پودر هل ووانیل را می افزاییم .

  

سپس آرد را به تدریج اضافه می کنیم وبا لیسک می زنینم وقتی خمیر خیلی سفت شد..فقط با سرانگشتان و خیلی کم آنرا ورز می دهیم ...برای من همه آرد مصرف شد ولی شما اضافه کردن آرد را تا جایی ادامه دهید تا خمیر به دست نچسبه .(اگه خمیر را زیاد ورز دهید روغن پس می ده وسفت می شه )

 

از خمیر به اندازه یک فندق درشت بر می داریم وکف دستمون آنرا گرد می کنیم .

 

و در سینی که کاغذ روغنی انداختیم می چینیم .نیاز به چرب کردن کاغذ نیست .

 

سفیده تخم مرغ را با چنگال می زنینم و کمی پودر هل به آن اضافه می کنیم .و توپی ها را اول در سفیده تخم مرغ می زنیم به طوریکه به سفیده آغشته بشه .

 

و بعد در یکی از سه مغز می غلطانیم تا کاملا تمام سطح آن را بپوشونه .

 

همه شیرینی ها را در سینی می چینیم .

 

اگه دوست داریم روی آن مربا بگذارید با یک سیخ کباب چوبی روی شیرینی را یک حفره ایجاد کنید .

 

شیرینی در دمای 150 درجه سانتیگراد و در طبقه وسط فر و به مدت بیست تا بیست وپنج دقیقه آماده می شه .ولی لطفا مثل بقیه شیرینی ها به آن سر بزنید واگه زیر شیرینی کمی قهوه ای شده .آنرا از فر خارج کنید .صبر می کنیم شیرینی کاملا خنک بشه وبعد در صورت تمایل با مربای آلبالو تزیین می کنیم ...خیلی خیلی خوشمزه هست نوش جان ...

رشته پلو              رشته پلو با خوراک مرغ زعفرونی

 

                                 سبزی پلو با ته چین ماهی      

/ 0 نظر / 122 بازدید