پیتزای مرغ وقارچ

مواد لازم :

آرد :۴۰۰ گرم

خمیر مایه :۶ گرم

شکر :یک قاشق سوپ خوری

نمک :یک قاشق سوپ خوری

روغن :یک چهارم پیمانه

آب:۲/۱ لیوان

مرغ :دو -سه قطعه

ادویه مرغ :دوقاشق

زعفران :نصف قاشق چای خوری

قارچ :۲۵۰ گرم

پنیر پیتزا :یک بسته

آویشن ،پودر سیر، سس گوجه فرنگی تند ،آبلیمو:به مقدر لازم

طرز تهیه :

ابتدا مایه خمیر وشکر ونصف استکان آب ولرم را می گذاریم در جای گرم تا مایه خمیر عمل کند وحجم آن دو برابر شود .آرد وآب ونمک و روغن ومایه خمیر آماده را خوب ورز می دهیم تا زمانی که یک خمیرنچسب به دست بیاد .شاید کمی آرد اضافه نیاز باشه .روی آن را می پوشانیم وخمیر را حدود ۴۵ دقیقه در جای گرم می گذاریم تا ور بیاید .

مجددا خمیر را ورز می دهیم ودر ظرف پیتزا کاملآ به ضخامت نیم سانتی متر  باز می کنیم. ومجددآ می گذاریم تا ور بیاید.(حتما ته ظرف را چرب می کنیم .)

مرغ را با ادویه وکمی آبلیمو وزعفران خوب اغشته می کنیم وبعد در فر می گذاریم تا خوب برشته شود .ادویه مرغ را می تونید از اینجادرست کنید .

قارچ را ورقه های نازک می کنیم وبا آبلیمو وکره روی حرارت زیاد می گذاریم تا خوب تفت داده شود .

روی خمیر را پودر آویشن وپودر سیر وسس گوجه   وکمی روغن مایع می ریزیم  وبا دست مالش می دهیم . 

بعد مرغ ریش ریش شده وقارچ را تمام نقاط پیتزا قرار می دهیم وروی آن هم پنیر رنده شده می ریزم وکمی هم مجددآ سس گوجه واگه دوست دارید فلفل دلمه ای رنگی .وبعد در طبقه وسط فر در حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد وبه مدت بیست دقیقه قرار می دهیم تا پیتزا آماده بشه .

می تونید ۵ دقیقه آخر فقط پنیر را بریزیم اینطوری پیتزا کش دار تر می شه .

من همیشه پیتزا را در سینی بزرگ درست می کنم وبعد به صورت  زیر برش می دهم.

 

/ 32 نظر / 10 بازدید
نمایش نظرات قبلی
عطر مریم

وااااااااااااااای رویا جون این خوراک مرغ و سبزیجات عجب غذاییه خیلی عالیه. چقدر خوشگله حتماً این رو هم درست می کنم. مرسی

عطر مریم

رویا جونم این حرفا چیه. اصلا هم جواب سوالم دیر نشد. شما ببخشید که من این همه سوال کردم مرسی که لینکم کردید. من هم خیلی خوشحالم که با دوست خوبی مثل شما و هم چنین وبلاگ خوبتون آشنا شدم

افسان ...رایحه آشپزی

سلام عزیزم چرا اونم بدرد خورد اما کمی باهاش مشکل داشتم تا وقته با این یکی اپ کردم دستت درد نکنه اما برو وب گذر بعد کنترل پنل اعضا بعد مشاهده آمار بعد تنظیمات بعد تنظیمات شمارنده بعدم همون گزینه که گفتم و تیک بزن اگه سوالی داشتی در خدمتم

متین

سلام خانومی ادامه مطلب برای من باز نمیشه -------------------------------------------------------------------------------- سلام دوست جدیدم .علتش را نمی دونم .فقط لطفآ چند بار کلیک کنید

زهره

سلام. یک سوال دارم که خیلی ربطی به این پست ندارد.میخوام ببینم اون ظرفی پیرکس که توش مرغ توی فر می پزید چطوری بعدا میشورید و پاک میکنید؟من همیشه با این موضوع مشکل دارم. ظرفی پیرکسی که مرغ یا ماهی میپزم توی فر خوب پاک نمیشه و لکه های سوختگی بعضی جاهاش میمونه! -------------------------------------------------------------------------------- دوست عزیزم من همیشه ظرف پیرکس در محاول ریکا وآب خیس می کنم وبعد با ابر همه لک ها می ره.راستی یک جایی هم خوندم که کمی جوش شیرین را میشه روی جاهای سوختگی ریخت ویک مدتی رها کرد وبعد شست .البته خودم امتحان نکردم . یک کار دیگه هم می تونید بکنید وقتی مرغ یا ماهی درست می کنید کف ظرف پیرکس را حلقه های پیاز ویا سبزیجات بریزید وبعد مرغ وماهی را روی اونها بچینید تا ظرف شما کثیف نشه .

سمیرا...آشپزی رنگی

سلام رویا جون وای که دلم غش رفت عجب پیتزای پر مایه ای واقعا" که فکر خوبیه استفاده از مرغ بجای سوسیس و کالباس. دستت درد نکنه عزیزم م م م م م م. -------------------------------------------------------------------------------- خواهش می کنم دوست عزیز .البته شما که خودتون استادید

عاطفه

رویا جان سلام . دستورات غذایی شما واقعا فوق العاده است خیلی خوشحال هستم که با وبلاگ بینظیر شما اشنا شدم .از دستورات غذایی شما استفاده میکنم وواقعا لذت میبریم با تشکر فراوان . -------------------------------------------------------------------------------- دوست عزیزم .عاطفه خانوم از لطف شما بی نهایت سپاسگذارم

مطبخ رویا

باران جون سلام ...خوشحالم که از پیراشکی راضی بودید ... چون نظر را خصوصی فرستادید ..نمی تونم زیر سوالتون پاسخ بدهم ....خمیر خیلی خوب مغز پخت می شه ...فقط لطفا پنیر را 5 دقیقه آخر روی پیتزا بریزید . اگه پاسخ من را دیدید لطفا خبرم کنید

یوتاب

دوباره سلام رویا جون ببخشید این چند روز همش مزاحمتون میشما.در مورد خمیر پیتزا چند تا سوال داشتم.وقتی خمیر رو تو سینی پهن میکنیم باید چقدر بمونه تا ور بیاد و دیگه اینکه نباید ته سینی را چرب کنیم و بعد خمیر رو توش پهن کنیم مرسی از راهنماییت -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیزم ..اختیار دارید ...سوال های خوب شما باعث می شه من مطالبم را کامل کنم ...بله .الآن اضافه کردم ..هم ظرف را حسابی چرب می کنیم وهم روی خمیر روغن می ریزیم ..این کمک می کنه خمیرمون زیاد سفت نشه ..

یوتاب

مرسی خانومی که جواب سوالهامو میدی فقط اگه میشه اینو هم بگین که خمیر رو که توی سینی پهن کردیم چقدر باید بذاریم تا ور بیاد.ممنون فردا میخوام درستش کنم.مطمئنم عالی در میاد. -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست بسیار گلم ..خمیر حدود بیست دقیقه در سینی بمونه کفایت می کنه ...اگه دوست داشتید خمیرتون نرم تر بشه می تونید به کل خمیر یک چهار لیوان روغن اضافه بفرمایید ... اگه بعضی وقت ها هم حوصله درست کردن خمیر ندارید .می شه خمیر نون فانتزی را از مغازه های نون فنتزی بخرید ..خیلی برای پیتزا خوب می شه ....پیشاپیش خدا قوت دوست عزیزم ..