دسر خورده شیشه

مواد لازم :

شیر :۴ لیوان

شکر :یک پیمانه

خامه:۱۰۰ گرم

پودر ژلاتین :۲۵ گرم

وانیل کیک قاشق چای خوری

ژله میوهای به رنگ دلخواه :یک بسته

طرز تهیه :

ابتدا ژله میوه ای را طبق دستور روی پاکتش درست می کنیم (معمولآ پودر ژله را در نصف لیوان آب جوش حل می کنیم وبعد با یک لیوان آب سرد مخلوط می کنیم ودر قالبی که قبلآ در فریزر گذاشتیم می ریزیم وبه مدت حدود ۴-۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملآ ببندد.).وبعد به قطعات غیر هم اندازه مثل خورده شیشه می بریم .ودر یخچال قرار می دهیم .

ژلاتین را با کمی آب سرد مخلوط می کنیم وبعد روی بخار کتری می گذاریم تا ژلاتین کاملأ حل شود وحالت شیشه ای شود .اشیر وشکر را روی حرارت می ذاریم تا شکر کاملآ حل شود

.وبعد از روی گاز بر می داریم تا کمی خنک شود وپس از آن خامه ووانیل را به آن اضافه می کنیم ودر نهایت ژلاتین حل شده که کمی حرارت آن گرفته شده را اضافه می کنیم وخوب به هم می زنیم .و مواد در قالبی که قبلآ کمی خیس کردیم ودر یخچال گذاشتیم می ریزیم وآنرا حدود دو ساعت در یخچال بگذارید تا نیم بند بشه

 قالب دسر را از یخچال در می آوریم وتکه های ژله  میوه ای را هم جای دسر قرار می دهیم.

 

 مجددآ ۵-۶ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملآ ببندد ودر نهایت اونرا در ظرف مورد نظر بر می گردانیم .راستش این ژله اینقدر خوشگله که نیاز به تزیین نداره .من که از این به بعد برای مهمونی ها اون را درست می کنم .

/ 55 نظر / 37 بازدید
نمایش نظرات قبلی
فرزانه

سلام خانمی من امروز این دسرو درست کردم اما متأسفانه بد از ۲ساعت که از یخچال اوردمش بیرون روش کاملا بسته بود و نتونستم ژلها رو بریزم روش واسه همین گذشتم کنارش[ناراحت -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست گلم اینکه غصه نداره ...شما قالب محتوی دسر پایه را می تونید روی بخار کتری دوباره به حالت مایع بر گردونید .. دوست عزیزم ..برای اینکه دردرست کردن دسر خرده شیشه به مشکل بر نخورید می تونید از روش دومی که در دسر موزاییک قهوه نوشتم استفاده بفرمایید در آن روش خورده شیشه ها خیلی منظم تر قرار می گیرند ..باز هم اگه مشکلی بود در خدمتم

فرزانه

سلام لیلین عزیز مرسی‌ واسه جوابهای که سریع میدی در مورد دسر خورده شیشه حتما نظرتو در دفعه بد در نظر میگیرم مرسیییییییییییییییی -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست بسیار عزیزم ..خواهش می کنم ..امیدوارم دسرهای خوشگلی درست بفرمایید ...

آرزو(عروس شیراز )

رویا جونم سلام من قسمت وانیلی دسر رو یکساعت تو یخچال گذاشتم احساس کردم که خوب گرفته بطوریکه سرش مثل فرنی که لایه روش سفت می شه شده بود مجبور شدم اون قسمت رو پاره کنم تا ژله رنگی رو فرو کنم. در حالیکه لایه زیری کمی شل بود. بعد از اینکه آماده شد، موقع برش دیدم همون قسمت سفت شده سرش رو که پاره کرده بودم بصورت تکه ای تو دسر بود.( فرض کن مثل خامه تو بستنی سنتی ) البته بد نبود ولی به نظر شما اینطوری باید می شد؟ فکر کنم خامه بود که اینطور سبک شده بود و روی ژله اومده بود. درسته ؟ لطفا راهنمائیم کن عزیزم !!! ولی در کل طعمش عالی شده بود. مرسی خانومی -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلللللللللللام عروس خانوم کدبانو وهنرمند باز هم گل کاشتید .........دوست عزیزم ..اگه خامه را کمی در حرارت بیرون بگذارید و بعد کمی بزنید و از آن طرف هم مخلوط شیر وشکر کمی داغی آن کم شده باشه و خامه را با آن مخلوزط کنیم خامه کاملا با آن مخلوط می شه و از شیر جدا می شه ...اگه وقتی می خواهید خرده شیشه ها را در دسر پایه جا بدهید دسر پایه نبسته باشه بهتره ..اگه هم از روش دومی که در

ستوده

سلام سایتتون عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه عالی من که از طرفدارایه سایت آشپز آنلاین هستم نظرم یه کوچولو فرق کرد و سایت شما رو تو ذهنم تیک دار کردم 1)چون حداقل یک بار خودتون درست کردید 2)خیلی خیلی کامله هم توضیح هم عکسا 3)نظرتونم راجع به طعمش رو نوشتید 4)از همه بهتر به نظریات همه احترام میذارید موفق باشد -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیز وجدیدم ....از اشنایی با شما خیلی خوشحالم ....بسیار از لطف ومحبت شما سپاسگذارم .....امیدوارم همیشه اینجا مورد پسندتون باشه ..

زهرا

سلام یه سوال از خدمتتون داشتم آیا توی قالب تفلون می شه هم ژله و هم کیک درست کرد ؟ با تشکر از وبلاگ بسیار خوبتان خسته نباشید متشکرم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیزم .....خیلی خیلی خوش آمدید ...بله می شه دوست گلم ..از محبتتون بسیار ممنونم

مرجان

سلام. ببخشید من یه سوال دارم شکر یک پیمانه یعنی حدودا چند گرم یا چند لیوان یا چند قاشق؟ چون نمیدونم پیمانه اش چقدره -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام مرجان خانوم عزیزم ...یک پیمانه شکر 200 گرم هست ...

منیره

سلام عزیزم خسته نباشی یه سوال میتونم از خامه استفاده نکنم تو مزش تاثیری نمیذاره؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیزم ...اگه شیر تنها استفاده کنید خیلی آبکی می شه ..به نظر من صد گرم خامه را استفاده بفرمایید ..اینطوری خوشمزه هست

لیلا

سلام رویا خانم من یه سوال دارم برای برگرداندن ظرف من از جنس آلومینیم است و برای برگرداندن میدانم که باید در ظرف آب گرم فرو کنم اما گرمایش نمی دانم چقدر باید باشد. راستش من این دسر را درست کردم بسیار خوب و خوشمزه بود.ممنون. موقع برگرداندن در ظرف آب جوش فرو کردم.یه کم از درسرم آب شد می شه منو راهنمایی کنین؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست نازنینم ...ژله در قالبهای آلومینویمی هم خیلی راحت بر می گرده ....فقط اگه آبتون خیلی گرم بود مدت کوتاهی در آب فرو کنید ...خودتون اگه به ظرف دسر نگاه کنید می بینید که دسر کمی ابه جا می شه ..امیدوارم این دفعه به مشکل بر نخورید ...

شهلا

سلام رويا جون عزيزم ببخش اين روزها كمتر ميتونم بهت سربزنم وجوياي احوالت بشم ولي مطمئن باش توقلبم جاي خاص خودت راداري خانم مهربوون مزاحم شدم اخه ديدم بهترازتو كسي پيدا نميشه منو راهنمايي كنه دوست عزيز جمعه جشن تولد دخترخواهرمه منم قراره يه دسردرست كنم ژله خرده شيشه درنظرم هست ولي تويك مهموني خوردم خوشم نيومد به نظرم بيمزه بود توصيه توچيه چطوردرست كنم خوشمزه هم بشه چون دسر شيكيه ممنون وسپاسگذاردوست عزيز -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام شهلا خانوم نازنینم .......خیلی خوش آمدید ....اختیار دارید نازنینم ..من هم شما را خیلی دوست دارم و همیش به یادتون هستم ....نمی دونم ژله پایه این دستور را امتحان کردید یا نه ..خیلی خشمزه هست ..حتی می تونید حدود نصف پیمانه خامه به آن اضافه بفرمایید و نصف پیمانه شیر را کم بفرمایید

.........

سلام عکسا باز نمیشن چیکار باید بکنم مرسی -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیز ..گاهی به طور موفقت سرور عکس ها اختلال پیدا می کنه وگاهی هم به علت سرعت اینترنت هست ...می تونید روی عکس ها کلیک راست کنید وزینه شو پیکچر را انتخاب بفرمایید ...