شارلوت با کرم شکلاتی و بستنی

سلام به همه شما خوبان ........امیدوارم سالم وسرحال باشید ..این هم یک دسر خوشمزه و زیبا که خیلی سریع حاضر می شه ....امیدوارم خوشتون بیاد ..

مواد لازم :

کیک رولت آماده  :سه عدد

بستنی وانیلی :یک لیوان

شیر :سه لیوان

آرد :سه قاشق غذا خوری سر صاف

وانیل :یک دوم قاشق چایخوری

زرده تخم مرغ :دو عدد

شکر :سه چهارم لیوان

شکلات تخته ای :۱۲۰ گرم

پودر ژلاتین :دو قاشق غذا خوری سرپر

 

 طرز تهیه :

ابتدا رولت ها را با یک چاقوی تیز به ضخامت حدود یک سانتیمتر برش  می زنیم .(من از رولت پرتقالی و توت فرنگی استفاده کردم که خیلی خوشمزه بود .)

قالب من به این شکل هست .

کف قالب را با فویل می پوشانیم .

برش های رولت راکف قالب می چینیم .

 

برای درست کردن کرم شکلاتی ،ابتدا شیر وآرد را کاملا مخلوط می کنیم تا آرد کاملا حل بشه و سپس آن را روی حرارت می گذاریم تا به جوش بیاد ومرتب آن را به هم می زنیم تا آرد گلوله گلوله نشه .صبر می کنیم تا کمی غلیظ بشه .

در همین حین زرده تخم مرغ و شکرو وانیل را با چنگال می زنیم .

آنرا  به سرعت به شیر اضافه می کنیم و به سرعت هم می زنیم و مجددا روی حرارت می گذاریم وبه هم می زنیم تا زرده تخم مرغ کاملا حرارت ببینه .و در آخر شکلات را هم اضافه می کنیم و به هم می زنیم تا حل بشه .

روی پودر ژلاتین کمی اب سرد می ریزیم تا حالت اسفنجی پیدا کنه و سپس روی بخار کتری می گذاریم تا شفاف بشه .و وقتی کمی کرم از داغی افتاد ژلاتین حل شده را به آن می افزاییم .

 بستنی وانیلی را وقتی کمی نرم شد با همزن می زنیم تا  حالت  خودش را حفظ کنه

 

در این مرحله ابتدا یک سوم کرم شکلاتی  را در قالب می ریزیم وکمی که سرد شد روی آن یک دوم بستنی را می ریزیم .

و بترتیب مجددا کرم شکلاتی و بستنی و در آخر هم کرم را می ریزیم تا کاملا روی بستنی را بپوشانه .

و در آخر با برش های رولت آن را می پوشانیم .

ظرف دسر را به مدت دوازده ساعت در یخچال می گذاریم .و سپس آنرا در ظرف سرو بر می گردانیم .

و خیلی ارام فویل را از روی آن بر می داریم .

 

 اگر بستنی کمی اب شد می شه آن را دو ساعت در فریزر گذاشت و سپس سرو کنید ...فوق العاده خوشمزه هست ..

ژله رز سیب                ژله خرده شیشه (3)

 

ماقوت                شیربرنج 

 

/ 0 نظر / 275 بازدید