خوراک مرغ در فر (2)

دوستان عزیز اون خانم اوکراینی در تهیه این مرغ از ادویه خاص مرغ که از اون کشور آورده بود استفاده کرده بود ودوست عزیزم لطف کردند ویک بسته از اون ادویه را به من دادند که در تصویر زیر عکس اون را می بینید .

من ترکیبات اون ادویه را ترجمه کردم و با تعجب دیدم تقریبآ تمام اونها در دسترس هست وبا کمی تغییرات عطر خوراک مرغ با ادویه ساختگی من با قضاوت خیلی ها حتی خوش عطر تر از اولی شده بود .(البته به حساب تعریف از خود نگذارید من فقط نتیجه قضاوت دیگران را گفتم!)

ابتدا ترکیب ادویه :شما می تونید یک واحد را مثلأ معادل یک قاشق چای خوری در نظر بگیرید .وبعد تمام مواد را به شکل پودر در آورید ومخلوط کنید یا اینکه همه را در آسیاب بریزید ویک بار ه آسیاب کنید .

نمک:یک واحد

فلفل پاپریکا :یک واحد

فلفل سیاه:یک واحد

فلفل قرمز:یک واحد

شنبلیله:یک واحد

تخم گشنیز:یک واحد

زرد چوبه:یک واحد

پودر سیر:یک واحد

پودر پیاز:یک واحد

خردل:یک واحد

دارچین:یک واحد

زیره سیاه:یک واحد

زیره سبز:یک واحد

زنجیبل :یک واحد

هل:یک واحد

رازیانه:یک واحد

جوز هندی:یک واحد

میخک :نصف واحد

شکر:دو واحد

مغز لیمو عمانی:دو واحد

سماق:دو واحد

حالا برویم سراغ اصل غذا که خیلی را حته .

مواد لازم :

مرغ :یک عدد

سس مایونز :دو قاشق غذا خوری

ادویه مرغ :چهار قاشق غذا خوری

نمک :به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا مرغ را به صورت قطعات کوچک برش می زنیم وکمی نمک به مرغ می زنیم .(ادویه هم خودش کمی نمک داره )وبعد با سس مایونز و ادویه خوب مخلوط می کنیم وبه مدت یک شب در یخچال می گذاریم تا خوب مزه دار شود .

بعد مرغ ها در ظرف پیرکس ویا ظرف تفلون می چینیم ودر طبقه وسط فرقرار میدهیم .

ابتدا حرارت فر را روی ۱۸۰ درجه تنظیم می کنیم تا مرغ کمی آب بیندازه (حدود نیم ساعت )وبعد حرارت فر را روی ۲۳۰-۲۴۰ درج سانتی گراد می بریم.مدت پخت حدود یک ساعت ویک ربع هست .در این مدت یکی دوبار به مرغ سر می زنیم تا مطمئن باشیم نسوزه وزمانی مرغ را از فر خارج می کنیم که کاملأ برشته شده باشد .وقتی این مرغ را درست می کنید عطر خیلی خوبی فضای خونه را پر می کنه که بی اختیار همه را به سمت آشپز خونه می کشونه .امیدارم هر چه زودتر امتحان کنید ولذت ببرید

/ 47 نظر / 68 بازدید
نمایش نظرات قبلی
حکیم بانو

نمی شه مرغ رو بدون پوست تو این غذا استفاده کرد؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام .....تفاوتی نمی کنه دوست عزیز

مینا

سایت اموزشی خوبی دارین لطفا به من بگین ایا میتوان از پودر ژله بجای ژلاتین استفاده کرد.ممنونم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :دوست عزیزم ...نمی شه ..آخه پودر ژله هم اسانس داره وهم شکر ..ولی پودر ژلاتین خالصه وطعمی نداره .از لطف ومحبتتون بسیار ممنونم

شفیقه

سلام خانم شما در روسیه زندگی میکنید ؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام شفیقه خانوم ..نه دوست عزیزم من ساکن تهران هستم ..

زهرا

منظور از شنبلیله تخم شنبلیله هست یا برگ شنبلیله که باید خشک و آسیاب بشه ؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا کسلام دوست عزیز...من از برگ خشک شده شنبلیله استفاده کردم ...

آذر

با سلام و تشکر از دستورات خوبتون. من این ادویه را تهیه کردم ولی رنگش خیلی تیره تر از اون چیزیه که تو سایت شما عکسشو میبینم.با توجه به اینکه فلفل قرمز هست و پاپریکا که تقریبا قرمزه و جوز هندی و میخک که کاملا تیره است چطور رنگ مرغ شما اینقد روشنه؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :دوست عزیزم ..سلام ....این رنگش روی مرغ به خاطر مخلوط شدن ان با سس مایونز هست عزیز دلم

دلتنگی های یک مادر صبور

رویای عزیزم : منظورتون پودر خردل بود؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام گلم ..بله همه ادویه ها پودری هست

مامان سارینا

سلام واقعا ممنون از وبلاگ بسیار عالیتون هنوز مرغ رو درست نکردم ولی در اسرع وقت اینکارو می کنم چون از ژخت به شیوه همیشگی واقعا خسته ام -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیز و جدیدم .....خیلی خیلی خوش آمدید ..امیدوارم خوشتون بیاد ..

هنگامه

سلام رویاجون .من اودیه ها رو خریدم و این مرغ رو درست کردم خیلی خیلی خوشمزه بود و یه مزه جدید خیلی خوب رو تجربه کردم ممنون از وبلاگ قشنگت راستش فکر می کردم یه تشکر بهت بدهکارم حالا دیگه خیالم راحت شد -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست نازنینم ...نوششششششششششش جانتون...خیلی خوشحالم که پسندیدید ...

زهرا قدیانی

سلام سلام من ادویه ها رو تهیه کردم و امروز می خوام درست کنم..هیجان دارم:) نتیجه رو حتما میام اینجا می نویسم

زهرا قدیانی

عه الان که دارم کامنتها رو می خونم می بینم که اون برگ شنبلیله بوده اما من تخم شنبلیله استفاده کردم:( امیدوارم بد نشه