نان پنجره ای

 

دوستان عزیزم اینجا کپی وبلاگ" مطبخ رویا"است.در صورت تمایل به مطرح کردن سوال ویا اظهار نظر به وبلاگ اصلی مراجع فرمایید..

 

 

 

                              آدرس اصلی وبلاگ اینجاست

 

 

 

 

 

 

 

                                          مطبخ رویا

 

مواد لازم :

تخم مرغ :پنج عدد

آرد :یک لیوان سر پر

نشاسته :نصف لیوان

شیر :یک لیوان

وانیل :یک دوم قاشق چایخوری

روغن مایع :به مقدار لازم

پودر قند و پودر هل :به میزان لازم 

طرز تهیه :

ابتدا نشاسته را در شیر سرد حل می کنیم .

تخم مرغ ها و وانیل را با همزن برقی خوب می زنیم .تا کاملا پف کنه .البته اگه همزن برقی هم نداشتید می تونید با همزن دستی هم مدت طولانی تر بزنید .

حالا تخم مرغ را به مخلوط شیر ونشاسته ،اضافه می کنیم .

سپس به آرامی آرد را به آن اضافه می کنیم و خوب می زنیم تا آرد گلوله گلوله نشه .و غلظت آن شبیه ماست شل بشه .اگه کمی هم آرد گلوله گلوله شد .می تویند آن را از صافی رد کنید .

در یک قابلمه کوچک وبا دیواره های بلند ،آنقدر روغن می ریزیم تا ارتفاع روغن در قابلمه ،یک ونیم برابر ارتفاع قالب شیرینی باشه .و سپس حرارت شعله را زیاد می کنیم تا روغن کاملا داغ بشه .قالب شیرینی را در روغن قرار می دهیم .تا کمی داغ بشه .(البته قالب شیرینی ،نباید نه خیلی داغ باشه ونه خیلی سرد. )

قالب را در خمیر شیرینی می زنیم به طوریکه فقط دو سوم ارتفاع قالب را بگیره .و بعد چند ثانیه در خمیر نگه می داریم .

سپس ،قالب را در روغن قرار می دهیم .و بعد از چند ثانیه کمی ان را تکان می دهیم .تا شیرینی از قالب آزاد بشه ..در این مرحله باید حرارت را کم کنیم تا شیرینی نسوزه .

اگه چند تا شیرینی اول تکه تکه شد ویا سوخت ناامید نشوید کم کم دستتون میاد و همه شیرینی ها سریع درست می شه .

می شه از قالبه های فانتزی دیگه هم استفاده کرد .

      

                        

بعد از چند ثانیه شیرینی ها را از روغن خارج ودر صافی می گذاریم تا روغن اضافی آن گرفته بشه .

اینجا خیلی مهمه که شیرینی های داغ را روی هم قرار ندهید که در غیر اینصورت خمیر می شه .

نکته مهم  دیگه اینه که هرچند مدت یک بار خمیر را به هم بزنید تا خمیر شیرینی یکنواخت بشه .

نکته آخر اینکه :بهتره خمیر را در یک ظرف عمیق وبا قطر کم بریزیم تا بشه حد اکثر استفاده از خمیر را کرد . اگه مقداری هم باقی موند می شه آن را مثل زولوبیا در روغن ریخت .

در آخر هم روی شیرینی ها مخلوط پودر قند و پودر هل می پاشیم .(به ازای هر سه قاشق غذا خوری پودر قند ،یک دوم قاشق چایخوری پودر هل به ان اضافه می کینم )

خیلی خوشمزه هست ...............نوش جان .

                   

 

                  

 

 

                                    

/ 0 نظر / 49 بازدید