شیرینی بادامی

مواد لازم :

روغن جامد:۱۵۰ گرم

پودر قند:۱۵۰گرم

پودر بادام :۱۲۵ گرم

آرد :۱۲۵ گرم

هل :یک قاشق مربا خوری سر خالی

پودر پسته :برای تزیین

طرز تهیه :

روغن وپودر قند وهل را مخلوط می کنیم وخوب با هم زن (حداقل ۱۰ دقیقه) می زنیم تا سفید شود

سپس آرد الک شده را اضافه می کنیم وازاین به بعد آروم با لیسک به هم می زنیم .وبعد پودر بادام را در آخر میریزیم وبا دست مالش می دهیم(به مدت خیلی کوتاه) تا خمیر لطیفی به دست بیاید

خمیر را به مدت یک ساعت استراحت می دهیم

روی میز آرد می پاشیم وخمیر را به قطر نیم سانتی متر با وردنه باز می کنیم وقالب می زنیم .(ترجیحأ به شکل هلالی).ته سینی را کاغذ روغنی می اندازیم وروی آن چرب می کنیم وبعد شیرینی ها رادر سینی می چینیم.

به مدت ۱۰ تا ۱۵ در درجه ۱۳۰ درجه سانتی گراددر طبقه وسط فر قرامیدهیم. شیرینی های من در عرض۱۵ دقیقه آماده شد.

چند نکته:

۱-برای تهیه پودر بادام ابتدا بادام ها را در اب جوش می اندازیم وسپس پوست بادام ها را جدا می کنیم .ومی گذاریم خشک شود وبعد آسیاب می کنیم .وبعد از آسیاب ،الک می کنیم .

۲-لطفأ اندازه مواد را رعایت کنید.

۳-شیرینی بادامی زود می سوزه .لطفأ آن را چک کنید.

۴-ابتدا صبر کنیم تا شیرینی ها سرد شود بعد آن را از کاغذ روغنی جدا کنید.

/ 10 نظر / 17 بازدید
تنها

چه خوشگله!!!!!

دلارام

لیلیان جون سلام دستت درد نکنه با شیرینی با حالت .یه سوال دارم.خمیر رو در حرارت اطاق استراحت دهیم یا در یه جای گرم؟ و روی خمیر رو باید با پارچه بپوشانیم یا خیر؟ باز هم ممنونم عزیزم -------------------------------------------------------------------------------- سلام دوست عزیز خمیر شیرینی های خشک را معمولآ توی پاکت فریزر می گذاریم ودر یخچال نگهداری می کنیم تا انسجام پیدا کنه.امیدوارم درست کنی ولذت ببری.

نازنین

سلام ممنون چه اسونه و صد البته خوشمزه

آذر

چشم عزیزم عکس خریدام رو میذارم . ما فرمون خرابه . یعنی اولش مشکلی نداره ولی بعد از چند دقیقه کم کم حرارتش کم میشه و اگه دوباره نبریش بالا خاموش میشه . نمیدونم با این شرایط میشه این شرینی رو درست کرد یا نه ! خیلی دوست دارم شیرینی های عید رو خودم درست کنم ! -------------------------------------------------------------------------------- دوست عزیزم اذر خانم

زهرا عرفانی

عزیییزم. خیلی عالیه. راستش من خیلی سراغ شیرینی درست کردن نمیرم چون فک میکنم کار سختیه. اما اینو حتما امتحان میکنم ببینم میتونم قشنگ درستش کنم یا نه. میشه اندازه مواد رو با رعایت نسبت کم کرد؟ من چون توی مایکرو فر درست میکنم جای کمی دارم برای اینکه شیرینی ها رو بچینم. -------------------------------------------------------------------------------- سلام به دوست عزیزم بله با رعایت نسبت می شه مقدار مواد را کم کرد.ولی در ماکروفر خیلی حواستون باشه که نسوزه.

زهرا عرفانی

عزیزم میشه اینایی که بر حسب گرم نوشتی بر اساس پیمانه به من بگی؟ من یکم وزن کردن سختمه (ترازو ته ته کابینته) اگه ام که نمیشه مجبورم وزن کنم. امروز میخوام درستش کنم. -------------------------------------------------------------------------------- دوست عزیزم سلام دقیق بودن وزن مواد خیلی در کیفیت شیرینی موثره واصلآ نمیشه کم وزیادش کردوبا پیمانه هم دقیق نمی شه .امیدوارم من باعث خیر بشم وترازو شما هم در بیاد وبتونید بقیه شیرینی ها را هم درست کنید.لطفآ نتیجه اش را هم به من خبر بدید

مهتاب

سلام رویا جونم بازم سئوال؟ می شه برای روغن جامد جایگزینی گذاشت؟ مثلا کره؟ -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست گلم ..برای این شیرینی لطفا فقط روغن جامد استفاده کنید ..

زهرا عرفانی

درستش کردم خانومی. خیلی عالی و خوشمزه شده. همه کلی خوششون اومد. فقط یه سوال. موقعی که بادام رو اضافه کردم مثل مال شما کاملا خمیر نشد. یکم چسبندگیش به هم دیگه کم بود. مال شما ام همینطوری بود؟ همه اندازه ها ام کاملا رعایت کردم. یه عالمه دستت درد نکنه. -------------------------------------------------------------------------------- دوست عزیز .پودر بادام کاملآ پودری بود ؟چون اگه زیاد آسیاب شده باشد روغن پس می ده وخمیر را چسبنده می کنه .البته اگه کمی چسبنده بود بعد از استراحت سفت می شه وانسجام پیدا میکنه .اگه بعد از استراحت هم سفت نشد .کمی آرد روی میز بپاش وکمی هم روش وبعد خمیر را باز کن .خیلی زیاد نشه ها .امیدوارم بتونم از تجربیات شما هم در این مورد استفاده کنم

زهرا عرفانی

نه گلم. بر عکس اینی بود که شما میگی. وقتی که میخواستم خمیر رو باز کنم، از هم دیگه جدا میشد و خرد میشد یعنی اصلا چسبندگی نداشت. اگه خمیر شما ام همینجوری بوده که هیچ. وگرنه به نظرت اگه روغن بیشتری اضافه کنم، چسبندگیش بیشتر میشه یا نه؟ -------------------------------------------------------------------------------- دوست عزیزم معمولآ شیرینی هایی که تخم مرغ ندارند مثل آرد نخود چی خیلی خمیری نمی شند شاید اگه استراحت بیشتری بهش بدی انسجامش بیشتر بشه .من خمیرم نرم بود و حالت پودری نداشت.

نیلوفر

خیلی خیلی عالی بود من اصلا دلم نمیاد از صفحات خوشمزه دست بکشم شوهرم شبها میاد سرک میکشه داری چی میبینی ؟ همه غذاها همه چی عالی بود من تا زمان ازدواجم آشپزی نکره بودم خیلی سختمه هر چی هم میپزم یه جوری میشه البته الان بهتر شدم میخواستم اگه زحمتی نیست روش درست کردن پای رو هم بنویسید مثل پای سیب پای آلبالو و گیلاس راستی میشه بیشتر غذاهایی که با مرغ درست میشه بذارید لطفا آخه من در حال رژیمم .میخوام وزن کم کنم ولی غذاهای رژیمی خوشمزه نیستند یا اینکه من بلد نیستم. خیلی ممنون خیلی وبلاگ عالییه . -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام نیلوفر خانوم عزیزم .....خیلی خیلی خوش امدید ...ممنون از محبتتون ...به روی چشم......امیدوارم در رژیم موفق باشید ...