رولت گوشت

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده:۶۰۰ گرم

پیاز متوسط:یک عدد

تخم مرغ خام:۵ عدد

تخم مرغ پخته :۲ عدد

 سیر:۲-۳ حبه

هویج نیم پز:۲-۳ عدد

ادویه،نمک،فلفل،جعفری:به مقدار لازم

طرز تهیه

ابتدا سیر وپیاز را رنده ریز می کنیم وآب ان را می گیریم

تخم مرغ پخته وهویج را به صورت حلقه  می بریم

گوشت+پیاز+سیر+۵عددتخم مرغ خام(یک سفیده کنار می گذاریم)+ادویه ونمک وفلفل را خوب ورز

 می دهیم به طوریکه چسبنده شود ۰سپس آن را روی فویل به ضخامت حدود یک سانتی متر پهن

می کنیم.سفیده تخم مرغ که نقش چسب دارد روی آن می مالیم.در صورت تمایل جعفری خورد شده

روی آن می ریزیم. هویج وتخم مرغ رابه صورت دو ردیف در وسط گوشت قرار می دهیم وبعد گوشت را

رول  می کنیم.با فویل کاملأ روی آن می پوشانیم ودر طبقه وسط فر در حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد  

قرار  می دهیم.مدت پخت آن حدودا ۴۵ دقیقه تا یک ساعت هست .

من همانطور که در عکس می بینید با گل هایی از هویج وپوست پرتقال وجعفری تزیین 

کردم شما که با سلیقه تر هستید

 

/ 6 نظر / 16 بازدید
سارا خانوم

با سلام و خسته نباشی عالی بود . میتوانید برای انسجام بهتره آن از آرد نخودچی استفاده کنید!!!!!!!!

وحیده

سلام رویاجون عباداتت قبول. میشه بگی برای سسش چی ریختی؟ ممنون

.......

من یه بار خواستم درست کنم هرچه کردم نشد گوشت رو رول کنم. وا میرفت.

سحر

رویا جون از آموزش های خوبت تشکر می کنم اگه می شه تهیه رولت مرغ رو داشته باشید

: کاترین

میبخشید چند دقیقه باید در فر بمونه؟

صبا

ممنون رويا جون نديده بودم مرسي