کیک عصرانه

مواد لازم :

تخم مرغ :۸عدد

آرد :۴ لیوان سر پر

شکر :۲ لیوان سر پر

ماست : یک لیوان

بیکینگ پودر :۳ قاشق چای خوری

وانیل :یک قاشق چای خوری

روغن مایع :نصف لیوان

کاکا ئو :۳ قاشق چای خوری

طرز تهیه :

طرز تهیه خمیر اولیه کیک ونکات آن در مبحث کیک فنجانی توضیح داده شده که می توانید دراینجامشاهده کنید.

سپس نصف مایع کیک را در قالب اولیه که با کمی روغن چرب شده می ریزیم وبه اندازه ۵-۶ قاشق از آن را هم کنار می گذاریم .کاکائو را مابقی خمیر کیک خوب مخلوط می کنیم .بعد کمی از مایع کاکائویی را روی قالب اولیه ومواد با قیمانده را در قالب دوم می ریزیم .و۵- ۶ قاشق مایع کیک وانیلی را روی کیک کاکائویی قرار می دهیم.  درواقع مادو قالب کیک دورنگ داریم که رنگ غالب یکی وانیلی ودومی کاکائویی است   .

حالا دوقالب را در طبقه وسط فر در حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵۰ دقیقه می گذاریم که مدت ان بسته به حرارت فر شما داره وحدودآ بهتره بعد از سی دقیقه با چنگال یا خلال دندان اونرا چک کنید .

من قبل از اینکه در فر بگذارم روی اونرا با خلال پسته تزیین کردم که دلبخواه است.

 

در آخر، بعد از اینکه که گذاشتیم کاملأ سرد شد برش های نازک می دهیم وبه صورت یک درمیان در دیس می چینیم.

نکته مهم این است که کیک تا زمانی که درهوای اتاق کاملأ سرد نشده نباید برش داد.وگرنه خورد می شود وتمام زحماتتان به هدر می رود .

/ 31 نظر / 32 بازدید
نمایش نظرات قبلی
smp

سلام رویا جونم کیک خوشمزه ایه حتما درست می کنم راستی رویاجونم من شیرینی نارگیلی که آموزش دادی رو درست کردم ولی سر 5 دقیقه تو فر 150 درجه زیرشون سوخت و روشون هم خیلی چسبنده شده بود و اونایی که نسوخته بود هم اصلا پف نداشت و خشک شده بود باید چه کار کنم ممنونم اگه راهنماییم کنی -------------------------------------------------------------------------------- سلام دوست عزیزم احتمالآ حرارت فرت بالا بوده .لطفآ سینی فر را یک طبقه بالاتر بگذار.آخه حرارت فرها را فرق می کنه . در مورد چسبندگی هم باید بگم که اول همه شیرینی های خشک شکننده وچسبنده هستند لطفآ بگذارید کاملآ سرد بشه وبعد به شیرینی ها دست بزنید واونها را از کاغذ روغنی جدا کنید .

نازنین

سلام رویا جون عزیزم اگه برات زحمتی نیست برام دعوتنامه پرشین گیگ رو بفرست این هم ایمیلم daemi1978@yahoo.com

هستی

سلام مجدد یک سوال ناشیانه ! شما تهران هستید؟ اگر بله ، میشه رتهنماییم کنید که این قالبهای متنوع رو از کجا می خرید؟ جایی رو می شناسید که هم جنس و هم قیمت قالبهاش خوب باشه؟ در ضمن من وبلاگ ندارم که لینکتون کنم اما لینک وبلاگتون رو در bookmark ام ذخیره کردم تا مرتب سر بزنم. -------------------------------------------------------------------------------- دوست عزیزم .از اینکه به من سر می زنی خیلی ممنونم. من قالب هام را از مرا کز فروش ظروف تفال و از فروشگاه دیدنیها در میدان تجریش تهیه کردم .به نظر من اگه شما یک قالب خوب داشته باشید بهتر است از اینکه ده تا قالب ارزان، که با چند بار استفاده کا رآیی خودش را از دست می ده.

ترلان

از وبلاگت خیلی خوشم اومد ... خیلی خوب و ساده و ملموس نوشتی! مرسی با اجازه لینک وبلاگتو گذاشتم تو وبلاگ خودم.

الهام

سلام سوال داشتم من قبلا سفیده را جدا میزدم کلی پف میکرد ولی حالا که با شر مخلوط کردم سفید شد و بیشتر ولی پف نکرد و از ظرف میریخت چیکار کنم باتشکر از نوشتهای زیبات و دستپخت عالیت -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :دوست عزیزم شاید کمی زرده قاطی سفیده بوده ...اگه این مشکل نبوده می تونید اول سفیده را حدود دو سه دقیقه بزنید وبعد با شکر مخلوط کنید .دیگه مطمئننا مشکلی پیش نمی آد .منتظر نتیجه هستم

عرفانه

mamnun az dastpokhte khubet roya jun . ali bud . -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست عزیزم ...معلومه امتحانش کردید ..نوش جانتون

neverland

سلام رویا جون ... لطف میکنی مقدار موادی رو که به لیوان گفتی به گرم بگی ... من از اون لیوانا ندارم ... ممنونم -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست خوبم ...می تونید به جای آن از پیمانه شیرینی پزی استفاده کنید ...هر لیوان آرد حدود 130 گرم .هر لیوان شکر 200 گرم هست ...

ترانه

رویا جون واقعا عالی بود مرسی از زحمات شما -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام ترانه خانوم نازنینم ...ممنون از لطف ومحبت شما ...

لیلا

سلام من کیکو درست کردم فقط دو تا ایراد پیدا کرد: 1. بافت کیک مثل عکسی که گذاشتین خیلی اسفنجی نشد. 2. روی سطح کیک موقع پخت ترک میخوره ممنون میشم راهنمایی کنید -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام دوست نازنینم ...نوش جانتون ....علت ترک خوردن کیک میزان زیاد بیکینگ پودر ویا حرارت بالای فر هست ....هرچی بیشتر مواد کیک زده بشوند وبیکینگ پودر کیفیت خوبی داشته باشه کیک پوک تر می شه ...

شهین خانوم

سلام این کیک تون خیلی عالیه دست گلت تون درد نکنه .شما رو لینک کردم به من سر بزنید خوشحال می شم . -------------------------------------------------------------------------------- مطبخ رویا :سلام عزیز دلم ....ممنونم ..آدرستون را فکر کنم فراموش کردید بنویسید